Pimmr surprise dining

Ik ben altijd wel te vangen voor iets nieuws, iets geks. Dus toen mij werd gevraagd of ik een nieuwe app genaamd Pimmr wilde testen, dacht ik why not?

Pimmr App

De app helpt bij het doorhakken van de spreekwoordelijke knoop bij de vraag ‘waar gaan we eten?’. Want de een houdt van linnen op tafel, de ander vertoond hipster-mijdend-gedrag en weer een andere van de eetgroep is een die hard fanaat van de Italiaanse keuken. Iedereen vult hun wishlist in en hoppa hieruit rolt de food spot waar het hele gezelschap blij van wordt.

Maarrrr, lukt het zo ook om vier foodies en bloggers te surprisen. Ik liet me met mede bloggers Lotte (Culi-Amsterdam), Marlieke (Cotton & Cream) en Lavinia (Lavinia Cooks) ontvoeren voor een surprise dinner. Met blinddoek en al werden we naar onze verrassingsrestaurant gebracht. En ik moet bekennen, ik was aangenaam verrast met de locatie die Pimmr voor ons had uitgekozen. Ok, ik was er al eerder geweest, but boy oh boy wat hebben we gesmuld en het was ook super tof om een keer te doen. Benieuwd naar mijn surprise dining adventure en waar Pimmr ons naartoe bracht? Bekijk de video hieronder.

Wil je ook verrast worden? Download de Pimmr App.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar restaurant Amsterdam Gs Bar de Pijp
Gs Bar nieuw in de Pijp

Ben je een big fan van Gs Really Nice Place? Dan heb ik exciting nieuws voor je, want naast de...

Sluiten