7x nieuwe must try knappe zaken

Omdat het oog ook wat wil. Een lijstje van nieuwe knappe zaken waar je je ogen de kost kunt geven. Van een cocktailbar met een interieur waar je u tegen zegt tot aan een minimalistische koffiezaak met superheld gadgets. Voor ieder wat wils.

Rosalia’s Menagerie

Cocktailbar Rosalia’s Menagerie op de Kloveniers Burgwal is mijn nieuwe lievelings. Je lijkt in een Tim Burton film terecht te zijn gekomen (kun je vleermuis Archibald spotten?). Je kunt kiezen uit de mooiste cocktails met (huisgemaakte) ingrediënten met bijpassende bites. Vanaf de barkruk kun je zien hoe de bartenders behendig de mooiste creaties shaken.
Meer over Rosalia’s Menagerie

Rosalia's Menagerie cocktails Amsterdam

Temakery Amsterdam

Coole gele tegels, zacht licht en mooie materialen. Ein-de-lijk een to go spot waar je wilt blijven. Bij Temakery Amsterdam stel je je eigen poké bowl, sushi roll of handroll samen en vervolgens kun je je nieuwe verse hap rustig wegkauwen.
Meer over Temakery

Zin om wat lekkers te laten bezorgen?

Temakery Amsterdam zuid de Pijp

Koala Republic

Koala Republic op de Jan Eef heeft coolness uitgevonden en is lekker anders dan anders. In het less is more interieur vind je her en der grappige gadgets (zoals schommels waar je je voeten lekker op kunt laten rusten terwijl je op je gemak aan je kop koffie zit) en Stormtroopers die Nutorious pindakaas bewaken.
Meer info over Koala Republic

Koala Republic koffie gezond eten Amsterdam

YUMLER Amsterdam

In het oude gebouw van een technische school vind je YUMLER Amsterdam. Het hoge plafond en de vele ramen van het grote pand aan de Jan Eef zorgen voor een wauw-factor. Gezond en betaalbaar voer is wat je hier vindt. To go, om te laten bezorgen of ter plekke weg te happen. Bonus: Van de zomer krijgen ze een terras.
Meer over YUMLER Amsterdam

YUMLER Amsterdam nieuw Jan Evertsenstraat

Lavinia Goodfood Amstelveenseweg

Het jongere zusje van Lavinia Goodfood op de Kerkstraat zit op de Amstelveenseweg en smoelt wel heel erg goed. Een wand met jungleprint, vintage meubelstukken, een schommelstoel en grappige accessoires maken je verblijf bij dit nieuwe tentje op de Amstelveenseweg wel heel erg prettig.
Meer over Lavinia Goodfood

Lavinia Goodfood Amsterdam

Tip: 4-gangenmenu bij Looks Amsterdam voor € 29,50

De Bajes

Laat vooral je ogen over de wanden gaan als je neerploft bij het aller eerste street art restaurant van Amsterdam. De Bajes op de Utrechtsestraat is een paradijs voor street art fanaten. ’s Morgensvroeg kun je binnen rollen voor een ontbijt, in de middag staan er stevige brunchgerechten op de kaart, tijdens borreltijd maakt de barman wat lekkers voor je en ’s avonds kun je je laten verwennen door de culinaire creaties van de chef. Oh en je weet nooit wanneer de tafels ruimte maken voor de DJ booth.
Meer over De Bajes

Streetart restaurant De Bajes

Sticky Fingers

Op de suikerspinroze wand prijken de zoete traktaties die je kunt krijgen bij Sticky Fingers op de Overtoom. Bij deze sweet tooth walhalla maakt de patissier chef alle biologische lekkernijen zelf. Tip: Neem de verse kokosmakronen en top het met karamelsaus. Echt die vergeet je nooit meer.
Meer over Sticky Fingers

Sticky Fingers ontbijt lunch

Fou Fow Ramen opent tweede ramen restaurant in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Noo.me Rotterdam noodles dimsum
Noo.me funky noodle spot in Rotterdam

Noo.me zo heet mijn laatste nieuwe ontdekking in Rotterdam. Lees verder

Sluiten