Noo.me funky noodle spot in Rotterdam

Noo.me zo heet mijn laatste nieuwe ontdekking in Rotterdam. Dit funky tentje heeft naast verschillende noodle soups ook dumplings op de kaart staan. Ideaal als je net zoals ik regelmatig droomt van dampende kommen met noodles. Wonton en sui kauw noodlesoup, ramen noodles en laksa zijn allemaal present bij dit te leuke zaakje op de Botersloot in Rotterdam.

Een tafel vol Asian streetfood

Aziatisch eten eet je zoals het heurt, lekker veel bestellen en gezellig alles delen. Als ik de kaart van Noo.me bekijk wil ik ALLES! Ok ok, los van het feit dat er super lekkere dingen op de kaart staan ben ik ook een beetje hangry. Gelukkig weet mijn lief me een beetje terug te brengen naar de realiteit dat we met z’n tweetjes zijn. En hebben we precies genoeg voor twee man op tafel staan. Dus wil je meer, neem gewoon al je foodie vrienden mee.

Noo.me noodlesoup walhalla

De sui kauw noodlesoup is zeker niet verkeerd. De sui kauw is lekker groot, chewy en heeft een fijne smaakbalans. De bouillon is ook goed op smaak. Jammer dat de noodles niet de échte wonton noodles zijn (ze zijn niet bereid met alkalinewater) waardoor ze de bite missen. Ondanks dat een goed gerecht.

Maar de laksa die topt alles. Als ik een death row meal mocht opgeven, maakt deze Maleisische noodlesoup een grote kans. Wat een mooie diepe gelaagde smaak. Ik vraag de eigenaar naar deze yummy soep en hij vertelt dat ze alles from scratch maken. Zowel de curry pasta, als de kippenbouillon en de garnalenbouillon die erin gaan. Damn dat proef je.

Wat te doen na je pensioen?

De keuken in bij Noo.me! Gepensioneerden krijgen namelijk een plekje in de keuken om hun signature dish te koken. Houdt ze lekker bezig en op deze manier heeft Noo.me een continu wisselend gerecht op de kaart staan voor hun gasten om van te snoepen. En op is op.

Noo.me
Botersloot 18A
Rotterdam
Lunch | brunch | diner

Translate»
Lees vorig bericht:
Lebanese Sajeria Libanees eten vers
Libanees gevulde wraps waar je van blijft eten

Een mannetje of acht heeft zich verzameld voor het raam van de Wijde Heisteeg 1 in de Negenstraatjes. Lees verder

Sluiten