De foodbucketlist

Oeh la la er zijn weer een boel nieuwe hotspots geopend waar je je tanden kunt zetten in heel veel lekkers. Van kreeftwalhalla’s tot aan burgerparadijzen. Van gezonde pancake spots tot aan fijne pastatentjes. Ohh zoveel om op je foodbucketlist te zetten.

MOOK Pancakes

Gezonde pancakes met een culi twist eet je bij MOOK Amsterdam op De Clercqstraat.
Meer info over MOOK Pancakes

Jansz Amsterdam

Fine dining met mooie gerechten met een Hollands tintje.
Lees meer over Jansz Amsterdam

Meneer De Wit Heeft Honger

Wow wat een smaken, en hoezo is groente saai. No way niet bij Meneer De Wit Heeft Honger, maar ook de vleesgerechten zijn to die for!
Lees meer over Meneer De Wit Heeft Honger

Meneer De Wit Heeft Honger

Atelier

Creatieve industriële spot in een voormalig wasstraat. Bij Atelier in Amsterdam Zuid kun je overdag en ’s avond lekker eten, drankjes doen en ook af en toe een feestje meepakken.
Meer over Atelier

De School Amsterdam

Stoer, ruig en funky tegelijk. De breinen achter Club Trouw en Club Elf strijken neer in Amsterdam West met De School Amsterdam. Met een café, restaurant en club in één.
Lees meer over De School Amsterdam

De School Amsterdam restaurant cafe

Roomservice at Olof’s

Heel bijzonder een pop-up restaurant in een kapel op de Wallen. Roomservice at Olof’s heeft naast een restaurant ook de eerste Vermuteria, een pop up charcuteriebar van Brandt & Levie en Fever Tree Cocktailbar King Charles II.
Lees meer over Roomservice at Olof’s

Cocktailbar King Charles II Roomservice at Olof's Amsterdam popup

BOX Amsterdam @ Lola Luid

Een healthy breakfast of lunch scoren? Even langs poppen bij BOX Amsterdam bij de toffe broedplaats Lola Luid in Amsterdam Nieuw-West.
Meer over BOX Amsterdam @ Lola Luid

GIN Neo Bistro & Wines

Borden die eruit zien als kunstwerkjes en mind blowing dishes. Voor een bijzonder avondje tafelen schuif je aan bij GIN Neo Bistro & Wines op de Westerstraat.
Lees meer over GIN Neo Bistro & Wines

Bos & Lobster

Een walhalla voor liefhebbers van de rode rakkers en andere visgerechten. Bij het stijlvolle Bos & Lobster in BoLo regent het namelijk kreeften en vis.
Meer over Bos & Lobster

Bos en Lobster Amsterdam Bos en Lommerweg West

Restaurant Breda

Restaurant Breda aan de Singel is de nieuwe creatie van de breinen achter Guts & Glory. Het nieuwe restaurant is een ode aan Bourgondisch Breda.
Meer over Restaurant Breda

Hangar Amsterdam

Super toffe nieuwe spot in Amsterdam Noord. Hangar Amsterdam is gebouwd uit golfplaten en ander stoer materiaal en ondanks dat toch een chique plek. Het is een relaxte plek om achter over te hangen met wat food & drinks.
Meer over Hangar Amsterdam

EastsideAmsterdam

De naam doet het al vermoeden, EastsideAmsterdam vind je in Amsterdam Oost. Relaxed ontbijten, chill lunchen, laid back drankjes doen met wat lekkers of uitgebreid dineren het kan hier allemaal.
Lees meer over EastsideAmsterdam

Thrill Grill West

Na Thrill Grill in de Pijp nu ook Thrill Grill West, dé plek om je burger cravings te stillen. Even geen trek in een burger? Een broodje pulled pork of een taco met frietjes! nemen kan natuurlijk ook.
Meer over Thrill Grill West

Thrill Grill Amsterdam West

Bar Basquait

Bar Basquait is een relaxte spot aan de Javastraat in Oost om te chillen met een hapje en een drankje.
Meer over Bar Basquait

Soul Burger

Burgers new style happen doe je bij Soul Burger op de Jan Pieter Heijestraat. Van juicy burgers met smokey cheese tot aan veggie bieten burgers en veggie sticks. Mjam!
Lees meer over Soul Burger

Soul Burger Hamburger bar

Al-Ninèn

Bij Al-Ninèn op de Westerstraat draait het om heerlijk Italiaans eten.
Meer info over Al-Ninèn

BAUT Zuidas

BAUT Zuid is verhuisd naar de Zuidas. Dus het bekend recept maar dan op de Zuidas.
Lees meer over BAUT Zuidas

Translate»
Lees vorig bericht:
Meneer De Wit Heeft Honger
Meneer De Wit Heeft Honger maakt groente sexy

Het stond al een tijdje op mijn lijstje, aanschuiven bij Meneer De Wit Heeft Honger. Tijdens de openingsavond in november...

Sluiten