10x nieuwe food & drinks spots in Amsterdam

Je dit weekend vervelen is geen optie. Er zijn deze maand zoveel nieuwe restaurants, foodspots, koffiebars en bars open gegaan. Genoeg om uit te kiezen en je dit weekend mee zoet te houden.

Nieuwe pancake walhalla

Je kunt je weekenddag beginnen met een bad ass pancake bij het net geopende MOOK Pancakes City Center. Je kunt het zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt. Mjam!

MOOK Pancakes hotspot Amsterdam

Nieuwe spots in Amsterdam Oost

Aangezien de zon dit weekend gaat schijnen volgens de weersberichten is de nieuwe strandtent in Amsterdam Oost George Marina natuurlijk dé ultieme spot om te profiteren van die Indian Summer. Deze nieuwe spot zit aan het water, dus het vakantiegevoel heb je zo te pakken. Of als je niet zo’n zomerpersoon bent, kun je ook gewoon doen alsof het winter is en aan de fondue gaan bij het net geopende fonduerestaurant op de Javastraat Fondue Oost.

Nieuw tacorestaurant Amsterdam

Oeh zin in Mexicaanse taco’s en cocktails? Bij de net geopende en super funky Mr Haz Tacobar in de Jordaan kun je aanschuiven voor culinaire taco’s en mezcal cocktails. Alsof je je in de straten van Mexico City waant. Nice!

Nieuw in Amsterdam West

Ook Westside heeft wat nieuws. De curieuze friterie Dr Pieper is alleen al een beleving vanwege het bijzondere interieur. Daarnaast kun je er ook verse Belgische frites scoren en (vegan)kroketten. De frites worden in kokosolie gebakken en als je wilt kun je er ook vegan mayonaise bij krijgen. Heb je behoefte aan wat cafeïne? Bij The Maker Cafe in de Hallen (boven The Maker Store) kun je in de stijlvolle koffiebar een koffie krijgen van Manhattan Coffee Roasters.

The Maker Cafe Amsterdam de Hallen

Nieuwe Aziatische restaurants Amsterdam

Als je net zoals ik maar geen genoeg kunt krijgen van een goede bao bun, dan is Duck District in Amsterdam Centraal een aanrader. Hun duck bun is gruwelijk lekker.  Nog meer Asian streetfood eten, cocktails drinken en karaoke zingen kan bij de Chin Chin Club op de Rozengracht of fancy sushi eten (niet goedkoop) kan bij SushiSamba.

Duck District Duck Truck Amsterdam Centraal

Nieuwe all day breakfast spot

Madeleines, salades met truffelham, linzensalades, stokbroodjes met comtékaas…al dit soort Franse lekkernijen scoor je bij het nieuwe all day breakfast spot Chez Lorraine op de Tweede Laurierdwarsstraat.

Translate»
Lees vorig bericht:
Waar eten in New York Drunken Dumpling
10x zeker eten als je in New York bent

New York City ik kan maar geen genoeg krijgen van je. Lees verder

Sluiten