Nieuwe restaurants en foodhallen in tramremise Amsterdam Oud-West

Dat Amsterdam Oud-West gastronomisch goed vertegenwoordigd is, wisten we natuurlijk allang. Op ieder straathoek is er wel een restaurant, bar, café, lunchwalhalla, koffiecorner of wat dan ook te vinden. Van Italiaans tot Ethiopisch, Oud-West heeft het.

Je zou bijna denken dat het niet meer mogelijk is om met iets vernieuwends of unieks te komen en dan toch opeens is het er toch: de tramremise. Een ontzettend gaaf monumentaal hallencomplex met flink veel mogelijkheden. En gelukkig worden deze ook goed benut. Deze (na)zomer openen er drie bad boys in de tramremise: Brasserie Halte 3, De Foodhallen en Meat West.

De Hallen Amsterdam Oud West

Brasserie Halte 3

Brasserie Halte 3 mag het spits afbijten. Dit nieuwe restaurant opent aankomende week haar deuren. De brasserie met een metropolis sfeertje moet dé plek worden waar je binnen of op het terras ontspannen kunt genieten van een kopje koffie met een stuk taart, rustig ontbijtje of een uitgebreide lunch of diner.

Brasserie Halte 3
Bellamyplein 51
Amsterdam Oud-West
www.halte3.nl

brasseriehalte3amsterdamoudwestlekkereten

Brasserie Halte 3 Oud West Amsterdam

Meat West

Bij restaurant Meat West draait alles om het vlees (zoals de naam al doet vermoeden). Hier kun je de allerbeste grillkunsten voor het allermooiste vlees verwachten. Dat gecombineerd met mooie wijnen. Ook deze zaak krijgt een terras, dus ook hier kun je lekker buiten eten.

Meatwest
Bellamyplein 10
Amsterdam Oud-West
www.meatwest.nl

Meat West Amsteram Oud West

De Foodhallen

En dat is niet alles. In de hallen van de oude tramremise wordt Amsterdams allereerste overdekte foodhallen geopend. Als je op zoek bent naar producten van lokale ondernemers dan is dit de plek waar je moet zijn. Ik denk dan gelijk aan de geweldige foodhallen van Stockholm. Als De Foodhallen ook maar enigszins in de buurt komen van deze Saluhall dan weet ik nu al waar ik voortaan elk weekend te vinden ben. Juist!

De Foodhallen
Bellamyplein 51
Amsterdam Oud-West
www.foodhallen.nl

De Foodhallen Amsterdam Oud West

Filmhallen

Ook leuk, de Hallen krijgen in het najaar ook een bioscoop: De Filmhallen. Een filmtheater met drie grote en zes kleinere zalen. De eigenaren van The Movies zijn initiatiefnemers van dit mooie project, dus dat belooft veel goeds!

 

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuw koffietentje Back to Black Amsterdam Centrum
Nieuw koffietentje in Amsterdam Centrum: Back to Black

Back to Black is een heel leuk nieuw koffietentje in het centrum van Amsterdam. Sinds de komst van deze leuke...

Sluiten