Oei deze all day spot met geweldig terras op het Westergasterrein wordt te gek

Waarschijnlijk had je het al gehoord: De Drie Wijzen Uit Oost hebben mooie plannen voor Pacific Parc in het Westerpark. De horecahelden uit Amsterdam Oost hebben deze plek overgenomen en gaan het een waanzinnige facelift geven.

Pacific Parc metamorfose naar hoe het ooit was

Riad vertelt dat de Pacific sowieso de Pacific blijft. Ze hebben mooie herinneringen aan Pacific Parc in de vroegere jaren. Toen het nog West Pacific heette. Het was een platform voor allerlei verschillende muziekstromingen, de Pacific was tegendraads, alternatief, authentiek, progressief en creatief. Het was een subcultuur. Op dit moment kennen de meesten van ons de Pacific als dé plek om te rock en rollen, maar straks zul je meer dan alleen Rock & Roll uit de speakers horen komen.

Ze willen Pacific terugbrengen naar hoe het ooit was, naar waar het in de begintijd voor stond. Ze doen deze make over samen met ontwerpbureau WINK. Deze creatieve breinen waren er namelijk bij toen Pacific Parc toen dus nog West Pacific in de maak was. Dus wie beter kan de Drie Wijzen helpen met deze mooie klus. Maar we kunnen ons alvast opmaken voor een mooie nieuwe plek in het Westerpark, want als je de projecten van 3WO een beetje kent weet je dat ze er altijd iets grandioos met een prachtige smoel ervan maken. Dus dat kunnen we vast en zeker ook verwachten van Pacific Parc in een nieuw jasje. Riad: ‘Het wordt een ruige plek dat anders is dan van nu’. Ze gaan dit nieuwe project samen met het team achter de Waterkant doen. Voor de Waterkant hadden ze een paar toffe ideeën, maar de locatie leende zich er niet voor. Pacific Parc echter wel, dus ze pakken hier hun kans.

Nieuwe all day spot met een culinaire insteek

Denk je aan een lekker hapje eten, dan denk je niet aan Pacific Parc. Althans, ik niet. Maar daar gaat verandering in komen. Chef Milas van der Plaats en sous-chef Robbert van Oppenraaij (bekend van Vuurtoreneiland en restaurant As) zullen de keuken van het vernieuwde Pacific Parc bestieren en zorgen voor smakelijke bordjes. Groenten zal de kans krijgen om volop te shinen in het nieuwe restaurant. Riad vertelt dat de mannen houden van experimenteren en dat we dus zeker wat cools kunnen verwachten.

Al ’s morgens vroeg gaat Pacific Parc open. Je kunt dus bijvoorbeeld lekker rustig wakker met een kop koffie op hun terras. Echt dat terras is zo gruwelijk goed. Gedurende de hele dag kun je blijven plakken en de echte die hards kunnen blijven tot sluitingstijd om 4 uur ’s nachts.

Man man ik kan niet wachten totdat 3Wo klaar is met hun restyling. Naar verwachting gaat de vernieuwde Pacific Parc medio maart 2019 open.

Pacific Parc
Polonceaukade 23
Amsterdam West | Westerpark
Ontbijt | lunch | borrel | diner | terras | club | kunst

Openingstijden:
Vanaf ’s morgens vroeg tot 4 uur ’s nachts

[mapsmarker marker=”103″]

Tags: Drie Wijzen Uit Oost nemen Pacific Parc in Westerpark over en geven het een facelift | Pacific Parc krijgt een make-over | Pacific Parc krijgt transformatie

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bord'Eau Amsterdam
Deze Amsterdamse zaken staan in de nieuwe Gault&Millau gids 2019

Het leek gisteren wel Kerstmis. Gault&Millau Lees verder

Sluiten