17 spots om pancakes te scoren

Woahoa pancakes, jaah altijd weer een feestje om op je bord te hebben. Met siroop, vers fruit, chocolade of zoals ik ze het liefst heb: Met banaan! Hmmm.

Bij deze plekken in Amsterdam kun je een lekker pancake of pannenkoek prikken. Van ultra gezonde koeken uit de pan tot aan fluffy pancakes compleet met bacon en al. Oh yum!

Pancakes in Amsterdam West

MOOK Pancakes

Ja trendsetter to the bone. Natuurlijk is MOOK Pancakes de allereerste spot waar je aan moet denken als je het hebt over pancakes. Bij deze pancake-walhalla vliegen de healthy en crea ronde deeg creaties je om de oren.
Meer over MOOK Pancakes

MOOK Pancakes hotspot Amsterdam

Hendrix Amsterdam

Bij Hendrix Amsterdam maken ze soulful boekweit pancakes met blueberries, banaan en maple syrup voor je.
Meer info over Hendrix Amsterdam

Staring at Jacob

Fluffy pancakes met siroop vind je bij Staring at Jacob. Wil je er een nog groter feestje van maken? Top het met zoete nootjes, fruit en/of chocolade.
Meer info over Staring at Jacob

De School

In het café van De School kun je lekker prikken in boekweitpannenkoeken met siroop en bananen.
Meer info over De School

TEDS Amsterdam

Hoe klinkt dit op het menu van TEDS Amsterdam: Banana pancakes with banana slices and Nutella drizzlez…no comment.
Meer over TEDS Amsterdam

The Breakfast Club

Of wat dacht je van pompoen-spelt-pannenkoeken? Hebben? Je vindt ze bij The Breakfast Club.
Meer info over The Breakfast Club

 

Pancakes in de Amsterdam Zuid

 

CT Coffee & Coconuts

Laid back spot CT Coffee & Coconuts op de Ceintuurbaan heeft heel toepasselijk coconut pannenkoeken. Gemaakt van amandel- en boekweitmeel met geroosterde kokos en compote van rood fruit.
Meer over CT Coffee & Coconuts

Brooks Amsterdam

Scoor een plekje in de serre en bestel a stag of fluffy ones met krokante bacon, bananen en mapple syrup. Mjam!
Meer over Brooks Amsterdam

Brooks Amsterdam brunch

Pancakes in het Amsterdam centrum

Bakers & Roasters

Als ze ergens weten hoe ze een killer brunch op tafel moeten toveren is het Bakers & Roasters wel. Bij deze kiwi-spot kun je je storten in een stack American style pancakes. Blueberry pancakes met banaan, blueberries en mapple syrup. Voor de liefhebbers: Neem er bacon bij.
Meer info over Bakers & Roasters

bakers-and-roasters-amsterdam-brunch

Pluk Amsterdam

Cosy trendy hotspot Pluk Amsterdam in de Negen straatjes bakt bananenpannenkoeken voor je getopt met vers fruit.
Meer over Pluk Amsterdam

Metropolitain Amsterdam

Meer een crêpes kinda person? Bij Metropolitain bakken ze dunnen Franse flensjes.
Meer info over Metropolitain Amsterdam

metropolitain-amsterdam

Foto: Metropolitain Amsterdam

Lavinia Good food

Een healthy ontbijtje of lunch? Installeer je bij chillspot LAVINIA GOOD FOOD en bestel de glutenvrije bananenpannenkoekjes met vers fruit en maple syrup.
Meer over LAVINIA GOOD FOOD

Pancakes in Amsterdam Oost

EastsideAmsterdam

Ga er maar even voor zitten, want bij de nieuwe hotspot EastsideAmsterdam krijg je niet zomaar een pancake, maar real American pancakes met on the side bacon, vers fruit, maple syrup en scrambled eggs. Ideaal voor de stevige trek.
Meer info over EastsideAmsterdam

Eastside Amsterdam

Clubkoffie

Naast club sandwiches vind je bij funky spot Clubkoffie in Oost ook acai pannenkoeken met vers fruit. Mjam!
Meer over Clubkoffie

Clubkoffie Amsterdam pancake

Walter’s

Lekker achterover zitten voor een portie American pancakes doe je bij Walter’s op de Javastraat.
Meer info over Walter – The Walter’s

Bar Bukowski

Oh yum Amerikaanse fluffy pannenkoeken, met boter, maple syrup en rood fruit. Daar ben je wel even zoet mee. Je vindt ze bij de fijne relaxte spot Bar Bukowski.
Meer info over Bar Bukowski

Drovers Dog

Zo even wat anders. Wat dacht je van Drovers dog ricotta pancakes met gekarameliseerde appel, maple syrup en bacon. Een perfect anti-kater brunch lijkt me. Oh Drovers Dog zit ook op de Heemstedestraat in Amsterdam Zuid.
Meer info over Drovers Dog

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Masterclass Shogatsu bij Izakaya Amsterdam

Het is Happy Shogatsu (New Year) bij IZAKAYA Amsterdam en dat wordt gevierd met een speciaal Shogatsu menu Lees verder

Sluiten