Parallel Amsterdam nieuwe Spaanse spot in West

Parallel Amsterdam neemt het stokje over van Buuf Amsterdam op Overtoom 495. Het zacht-voor-je-portemonnee-restaurant waar je even een tijdmachine naar de jaren ’70 leek te hebben genomen is sinds afgelopen 1 juni gestopt na vijf jaar op het hoekje op de Overtoom te hebben gezeten. Wil je Buuf blijven volgen? Ze gaan online gewoon lekker verder.

Parallel Amsterdam spot á la Barca

En het pand op de Overtoom wordt klaargemaakt voor het nieuwe foodconcept dat ergens deze zomer van start gaat. Parallel Amsterdam wordt een nieuwe bar restaurant waar je kunt aanschuiven voor Catalaans voer. Rustiek Catalaans eten zeggen ze zelf, mjam ik denk dan gelijk aan Catalaanse worst en crema Catalana, tapas en meer van dat soort Spaanse heerlijkheden, dus fingers crossed! Een ding is zekere: Een vleugje Barca in Oud-West it is!

Op de Instagram van Parallel Amsterdam kun je al een beetje meespieken met de ongoing verbouwing. En de hashtag #cellarbeer die bij één van hun posts staat klinkt mij wel muy bueno in de oren. Maar er zal vast ook heel veel wijn vloeien denk ik…ja toch?

Terras Amsterdam Oud-West

Iedereen die weleens is gaan buurten bij Buuf weet dat dit restaurant altijd een te gek terras had met een fijn avondzonnetje. En laat Parallel nou toevallig de kleuren voor hun zonneschermen boven hun terras hebben uitgekozen, dussss dat wordt een fijn terras in Amsterdam Oud-West.

Tot nu toe is dit alles wat we weten over deze nieuwe Spaanse foodspot op de Overtoom. Zodra er meer nieuws is, lees je dat uiteraard meteen terug op bySam. Ik maak me in ieder geval alvast op voor wat chillsessies bij deze nieuwe tent.

Ben je al bij deze nieuwe wijnbar op de Spaarndammerstraat geweest?

Deze te gekke nieuwe bierbrouwerij in Oost heeft wel een heel fijn terras.

Parallel Amsterdam
Overtoom 495
Amsterdam West | Oud-West

Openingstijden Parallel Amsterdam:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”375″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Cafe Keyser Amsterdam
Cafe Keyser nieuwe spot met terras op het Haarlemmerplein

Cafe Keyser is de ideale plek om neer te strijken als je zin hebt in een low key spot om...

Sluiten