NAKED espresso Stooker Amsterdams allereerste espressobar

NAKED espresso zou zomaar je allernieuwste favo spot kunnen worden om je daily shot of cafeïne te scoren.Deze nieuwe koffietent opent midden op de Wallen in hartje Amsterdam, op de Warmoestraat om precies te zijn.

NAKED espresso Amsterdam

NAKED espresso by Stooker Roasting Company

En NAKED is niet zomaar een espressobar, oh nee want achter deze spot zit een wel hele bekende naam uit koffieland, namelijk Stooker Roasting Company. Deze koffiebranderij in Amsterdam Oost doet het al een tijdje behoorlijk goed. Zo vind je hun geroosterde koffieboontjes bij menig koffiezaak en horecatent in Amsterdam in de koffiemaler. Ook kun je hun koffiebonen online bestellen zodat je er zelf thuis mee aan de slag kunt. Maar tot nu toe was dat het, bij hun locatie op de Kastanjeplein in Oost sta je voor een dichte deur als je op zoek bent naar een shot of joy. Want Stooker is alleen open voor zakelijke afspraken, dus de consumerende koffieleut heeft er niet zoveel te zoeken. Maar die tijd is nu voorbij. Want nu komt er dus een heuse espressobar: NAKED espresso. En dat is best wel heel erg goed nieuws voor koffiefreaks die wel te porren zijn voor een Stooker koffie’tje.

Espressobar NAKED espresso koffie

De allereerste Slayer Steam

Ik kende hem niet, de koffiemachine van het merk Slayer Steam. Maar als je de Facebookpagina van Stooker Roasting Company moet geloven produceert dit koffiemonster zowel gruwelijk goede espressoshots als droog stoom en dat betekent weer zoetere en voller smakende melk.  En NAKED espresso is de allereerste espressobar in Amsterdam die deze machine in huis heeft.

Naked Espresso Amsterdam koffie Stooker Koffiezaak NAKED espresso

We hoeven gelukkig niet heel erg lang te wachten om te kunnen nippen van een Stooker espresso’tje bij NAKED, want deze nieuwe espressobar gaat aanstaande zaterdag al open. Hooray!

Zin om wat te eten op de Warmoestraat? Bij Asian spot DUM DUM Palace kun je buikje rond eten met Asian streetfood.

Dit zijn de leukste wijnbars van Amsterdam.

NAKED espresso
Warmoestraat 46
Amsterdam Centrum | De Wallen
Koffiespot

Openingstijden NAKED espresso:
Volgen snel

Photo credits: NAKED espresso

[mapsmarker marker=”376″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Parallel Amsterdam Overtoom
Parallel Amsterdam nieuwe Spaanse spot in West

Parallel Amsterdam neemt het stokje over van Buuf Amsterdam op Overtoom 495. Lees verder

Sluiten