Plant Based Sushi opent vegan sushi restaurant in Amsterdam West

Plant Based Sushi is zoals de naam al doet vermoeden een concept waar je plantvriendelijke sushi kunt eten.

Goed nieuws dus voor iedereen die alleen veganistisch eet en af en toe sushi craved of als je eens wilt weten hoe vegan sushi smaakt.

De afgelopen tijd popten ze hier en daar op met hun sushi’s om te laten zien en proeven wat je wel niet allemaal kunt doen met plantaardige ingrediënten in een rolletje. Maar het pop-uppen is niet meer nodig, want ze hebben eindelijk een permanente plek gevonden in Amsterdam West. Op de Kostverlorenstraat 11 om precies te zijn. Overdag kun je van hun veggie forward sushi snoepen terwijl je nipt van een kop koffie van Stean’s Beans.

Plant Based Sushi voor lunch en diner

Plant Based Sushi gaat over een paar weken open en dan kun je peuzelen van vegan sushi met namen zoals Pinky Winky (zoet en zuur tempeh, gekarameliseerde uien, vegan fetakaas en komkommer), Green Wasabi (zuurkool, vegan bacon, avocado en wasabimayonaise), Prawnja Manja (plantaardige grote garnalen, komkommer, ananas, mango en sriracha) en nog veel meer. Benieuwd naar deze plant based rolls? De afgelopen tijd hebben ze ook takeaway gedaan en gezien de nieuwe COVID-19 maatregelen zullen ze daar vast mee doorgaan? Check hiervoor de Facebookpagina van Plant Based Sushi. Benieuwd naar hun nieuwe stekkie? Een paar weken wachten wordt beloond met de mogelijkheid om bij ze te lunchen en of dineren met plantaardige sushi!

Plant Based Sushi
Kostverlorenstraat 11
Amsterdam West | Frederik Hendrikbuurt | Westerpark
Lunch | diner

Openingstijden Plant Based Sushi: volgen snel

Plan je route naar Plan Based Sushi

Foto credits: Francesco Gallarotti

Ook interessant

Vegan sushi in Amsterdam | veganistische sushi in Amsterdam | plant based sushi in Amsterdam | nieuw restaurant in Amsterdam West | lunchen of dineren met vegan sushi | vegan sushi takeout | vegan sushi delivery | vegetarische sushi | sushi zonder vis

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Thuis uit eten Bar Alt Amsterdam delivery
Thuis uit eten met Bar Alt is dé manier om in je eigen huis gerechten van een topchef te eten

Daar zitten we weer met z'n allen in een gedeeltelijke lockdown. De horeca dicht voor vier weken om het nare...

Sluiten