Restaurant MOS Amsterdam nieuw aan het IJ

Een terras met uitzicht over het IJ en een super gave ruimte, het nieuwe restaurant MOS Amsterdam gaat vandaag open op het IJdok.

Het interieur is een combo van Parijs en Marrakech. Kleine intieme hoekjes, zachte stoffen, verschillende materialen…metropolisch en sfeervol tegelijk. En natuurlijk een super gaaf uitzicht over het Amsterdamse IJ.

MOS Amsterdam restaurant DSC_0785 MOS Amsterdam restaurant

De keukenbrigade kookt met pure en faire seizoensproducten en tovert gerechten op tafel met een Frans-internationale twist. Het gaat erom dat mensen weer echt genieten van eten en lekker de tijd nemen om te dineren. Vertelt eigenaar Henry mij. De ligging, de unieke ruimte en het geweldige uitzicht over het IJ maken dit dé locatie voor ons nieuwe restaurant.

DSC_0800 MOS Amsterdam restaurant

De timing kon niet beter, net een week voor SAIL 2015. Want met deze spot is natuurlijk wel een super plek om de schepen even goed te bekijken. Speciaal voor deze schepenparade organiseert MOS Amsterdam een SAIL thank you parade tijdens de uittocht. Compleet met bubbels en natuurlijk een heerlijk menu.

Ik ga er in ieder geval snel een kijkje nemen!

Restaurant MOS Amsterdam
IJdok 185
Amsterdam West
Lunch | borrel | diner | terras

mosamsterdam.nl

Openingstijden Restaurant MOS Amsterdam:
Lunch: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner: dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur

[mapsmarker marker=”126″]

Translate»
Lees vorig bericht:
omelegg centrum
Nieuw Omelegg in het centrum

Wat kun je allemaal met een eitje doen? Dat weten de mannen van omeletterie Omelegg op de Ferdinand Bolstraat maar al te...

Sluiten