Ron Blaauw opent Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam

Ron Gastrobar Indonesia fans die in Amsterdam wonen hoeven straks niet meer naar Ouderkerk aan de Amstel voor een Indonesisch maaltje want chef Ron Blaauw opent dit najaar Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam.

Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam

Dat betekent dus dat we de satétjes, rijsttafels, soft shell crab, rendang soto, cocktials en andere Indonesische traktaties die we nu bij Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk kunnen happen straks gewoon in Amsterdam bij Ron Gastrobar Indonesia Downtown kunnen scoren. Hoe fijn is dat!

Op dit moment wordt er nog het een en ander geregeld omtrent de locatie en het pand, dus waar dit nieuwe Indonesisch restaurant van Ron Blaauw precies in Amsterdam gaat komen is nog onbekend. Daarnaast is Ron nu ook een wervingscampagne voor nieuw personeel gestart. Zo krijgen zijn nieuwe medewerkers zoals bij al zijn andere zaken naast een te gekke baan een scooter van de zaak, een voordelig sportabonnement en woonruimte. Oh en als je bij Ron Gastrobar Indonesia Downtown solliciteert maak je ook nog eens kan op een ticket naar Indonesie met Garuda Indonesia. Wist je trouwens dat chef Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia vorig jaar een tijdelijk menu maakte voor Garuda Indonesia?

Voor nu is het dus nog even wachten op de komst van dit nieuwe Indonesisch restaurant, maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel gaan als je nu al trek hebt in een Indonesische hap.

Ron Gastrobar Indonesia Downtown
Amsterdam Centrum (waarschijnlijk)
Diner

Openingstijden, exacte locatie en openingsdatum van Ron Gastrobar Indonesia volgen.

Tags: Ron Blaauw opent Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam | Ron Gastrobar Indonesia krijgt een jonger zusje in Amsterdam | Ron Blaauw opent een tweede Indonesia restaurant | Indonesisch restaurant Ron Blaauw in Amsterdam | Indonesisch restaurant Amsterdam | nieuw Indonesisch restaurant Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept Mexicaanse fish tacos
Dit recept voor baja fish taco’s is onwaarschijnlijk goed

Fish taco's zijn één van mijn favoriete taco's. Lees verder

Sluiten