Selma’s Nordic Bakery Cafe nieuw in Amsterdam West

Fika is in Zweden al helemaal een trend. Tijdens fika’tje drink je een kop koffie met wat lekkers en meestal maak je dit koffiemomentje extra gezellig door dit met je vrienden te doen. En nu is er in Amsterdam ook een fika-spot neergestreken: Selma’s Nordic Bakery Cafe op de Jan van Galenstraat in Amsterdam West.

Selma’s fika paradijs

De zoetekauw zit bij deze nieuwe fika walhalla he-le-maal op zijn plek. Je kunt er je tanden zetten in huisgemaakte zoete broodjes en gebakjes waar ze in Scandinavië voor in de rij staan. Denk aan biologische kaneelbroodjes en heerlijke koekjes. En dat samen met een kop koffie van koffiebranders Stooker uit Amsterdam Oost gaat dat er goed in.

Hartige snacks

Maar ook als je meer een hartige trek hebt, is het feest bij Selma’s. Hartig belegde knäckebröd en roggebrood, burgers van Elandvlees, Nordic meat, zalm en nog meer fijne dingen om je op te storten. Alles is uiteraard huisgemaakt en heeft een beetje een Nordic touch.

Cocktails

Wat later op de dag verruilen ze de koffiekopjes voor cocktailglazen en kun je nippen aan killer cocktails. Wat dacht je van G&T’s met Finse gin. En natuurlijk heeft Selma’s daar ook wat lekkers te happen bij voor je.

Ook leuk om te doen: Hip theeslurpen bij het nieuwe Quies Tea.

Hier scoor je een poké bowl in Amsterdam.

Selma’s Nordic Bakery Cafe
Jan van Galenstraat 70h
Amsterdam West | De Baarsjes
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | drinks | fika

Foto: Selma’s Nordic Bakery Cafe

Openingstijden Selma’s:
Dinsdag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”304″]

Translate»
Lees vorig bericht:
lavinia-goodfood-amsterdam
Overview foto

Op zoek naar mooie foto's van je gerechten? Lees verder

Sluiten