Nieuwe STACH winkel heeft een Asian food court

Wow STACH heeft iets nieuws! Op de Overtoom (op de hoek met de Eerste Constantijn Huygensstraat) is sinds vorige week een XL size van deze good food store open. Dus met nog veel meer tasty healthy stuff. Maar er is meer, de nieuwe STACH store heeft een assortiment waar het hart van Asian food lovers sneller gaat kloppen.

stach-food-amsterdam-winkel-overtoom stach-amsterdam-poke-bowl-sushi

STACH Asian food court

In het midden van de winkel staat een grote U-vormige counter waar je de hele dag verse Aziatische gerechten kunt scoren. Denk aan poké bowls (ok Hawaiiaans, maar wel met Aziatische invloeden), sushi, sashimi salades, Aziatische salades, soepen met een Oosters tintje en Vietnamees streetfood. Oehh dat wordt lastig om je te bedwingen niet je hele mandje vol te laden met al dat lekkers. Tijdens de feestelijke opening liepen ze met schalen van dit soort lekkers rond. Hmmm super verse sushi.

Stach Amsterdam sushistach-amsterdam-overtoom-west-winkel

Relax corner

Wil je je buit gemaakte gezonde hap meteen meester maken? Je kunt achterin de zaak neerploffen met je maal en deze op je dooie gemakje oppeuzelen. Zit je in een chillmodus, dan is de bank een aanrader, mijn plekje op de hoge kruk aan het raam was een top plek om een beetje mensen te kijken. Oh ja en voor de laptopgangers is er gratis wifi.

stach-amsterdam-winkel-amsterdam-westsushi-vietnamese-loempia-stach-amsterdam

Zo kun je er dus bij zitten bij STACH. Vietnamese loempia’s op links en een sashimi salade op rechts. De zalm en tonijn zijn niet normaal vers en de wasabi-dressing geeft het een lekkere kick. In de rijstvelletjes zitten garnalen, cashewnoten en mango. Een combi die wel heel erg fijn weghapt.

stach-food-amsterdam-west-sushi-salade

Zoet lekkers bij STACH

En voor de zoete trek heeft ook deze nieuwe STACH winkel heel veel zoete lekkernijen zoals pumpkin bread, carrot cake en natuurlijk heel veel chocolade.

stach-amsterdam-taart-gebak

Heb jij de ultieme dim sum guide al gedownload?
Binnenkort in de Pijp Temakery healthy food spot

Gezonde sappen

Oh ja voor de sappenfanaten out there, er komen nieuwe sappen aan om van te nippen.

Ik ben super blij met de komst van STACH. Naast het feit dat de mooie winkel het voorheen dooie hoekje (er zat hiervoor een uitzendbureau) opleukt, is het ook een fijne winkel om even wat lekkers mee te grissen onderweg naar waar dan ook. En ik zie mezelf ook wel zitten hoor met mijn laptop en iets om op te knabbelen. Dus STACH welkom in Oud-West!

STACH Asian food court
Overtoom 112
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | brunch | dinner

[mapsmarker marker=”293″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Temakery Amsterdam de Pijp nieuw
Temakery nieuwe healthy food spot

Temakery is een nieuwe healthy food spot op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp waar ze het je wel heel...

Sluiten