Temakery nieuwe healthy food spot

Temakery is een nieuwe healthy food spot op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp waar ze het je wel heel erg makkelijk maken om gezond te happen. Naast het feit dat deze nieuwe gezonde spot er waanzinnig tof eruit ziet en je niet direct met je net gescoorde maal heel hard naar buiten wilt rennen, maar gewoon wilt blijven, is hun food ook nog eens onweerstaanbaar lekker.

Temakey kick ass interieur

Voor het interieur hebben de mannen achter Temakery inspiratie opgedaan in steden zoals Londen en New York en het chille hieraan is dat het niet een tentje met een één-in-dozijn-look-and-feel is. Frisse kleuren (hoe te gek zijn de gele tegels!), sfeervolle verlichting en een coole counter maken dat je lekker wilt blijven hangen. Al is het maar om de Sudoku puzzle op te lossen die je krijgt bij je maal.

Temakery Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Vers en lekker eten

Ik heb menig poké bowls geproefd in Amsterdam, maar deze is wel heul erg fijn. De rijst is perfect gegaard en smaakvol. En de vis…spartelt hij nog?…zo vers. And don’t even get me started on the Korean chicken wings. Man oh man wat zijn die lekker. Over smaakbommen gesproken. Oh en probeer ook de inktvisballen want die zijn niet te filmen goed. En eigenlijk móet je ook de sushi wrap (wat eigenlijk meer een sushi roll is, ze gaan nu de naam veranderen) proeven. De nori is echt zo bizar vers.

Temakery Amsterdam

Stel je eigen maal samen

En het leuke hieraan is dat jij in charge bent wat je maal gaat worden. Je kiest namelijk zelf je ingrediënten, toppings en sausjes. Yes DIY meal! Maar ook keuzestress. Ik stond serieus gewoon minuten te twijfelen en te dobben, maar voor mensen die net zoals ik gewoon niet kunnen kiezen (ik wil alles!!) komen er binnenkort samengestelde meals zodat de lieve (en geduldige) meiden achter de counter zo hop je poké bowl voor je samenstellen. Pfew is dat weer even opgelost.

Temakery Amsterdam bouw je eigen poke bowl Temakery Amsterdam Zuid

Eat in or take out

Ter plekke je gezonde snack of maal oppeuzelen kan bij deze fast casual dining spot. Maar je kunt het natuurlijk ook meenemen om thuis of waar dan ook op te eten. Ik ben echt helemaal fan van deze nieuwe healthy spot. Hoe fijn kan take out smaken? Nou zo fijn dus!

Temakery
Ferdinand Bolstraat 128
Amsterdam Zuid | De Pijp

[mapsmarker marker=”292″]

Translate»
Lees vorig bericht:
lavinia-goodfood-amsterdam
Lavina Goodfood nieuw op de Amstelveenseweg

Toen ik twee jaar geleden voor het eerst bij Lavinia Goodfood op de Kerkstraat belandde had in een instant crush. Wat...

Sluiten