Sushito West nieuwe spot om een poké bowl of sushi roll te scoren in de JP Heije

Sushito West maakt zich op om Amsterdam West te bekogelen met hun kleurrijke Hawaiiaanse poké bowls en sushi burritos. Bij deze spot scoor je een verse sushi in a bowl of sushi in a roll. Er is al een vestiging op de Eerste van der Helststraat in de Pijp en nu komen ze naar Oud-West.

Sushito West poké bowls en sushi burritos

Bij Sushito West scoor je een sushi roll of poké bowl met quinoa, witte rijst of veggies met verschillende toppings. Denk aan zalm met avocado en zeewiersalade, zalm met creamcheese en mango, tonijn met sriracha mayo of kip met rode kool en jalapenos pepers om het even up te spicen. Ben je meer een build your own type? Dan kun je bij Sushito West ook je eigen sushi burrito roll of poké bowl samen stellen. Met een keuze uit 20 toppings zit er vast wel wat tussen dat je poké kommetje of burrito roll afmaakt.

Online poké bowl of sushi roll bestellen

Even een bowl met wat lekkere rauwe vis en knapperig groen of een verse rol online bestellen en thuis laten bezorgen is wel zo handig. Voor je het weet zit je lekker op de bank van je verse bowl of roll te smullen.

Sushito West is nu nog in de maak en gaat begin november open op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Dus dat wordt nog heel eventjes geduld hebben totdat we onze tanden kunnen zetten in de verse sushi rolls en poké bowls in Amsterdam West.

Heb je hem al gespot op het Beukenplein in Amsterdam Oost? De Vegan Snack Shop waar je terecht kunt voor vegan street food uit het verre oosten.

Dit zijn de spots waar je verse hummus kunt eten.

Sushito West
Jan Pieter Heijestraat 127
Amsterdam West | Oud-West

[mapsmarker marker=”431″]

Foto: Sushito

Tags: Poké bowl Amsterdam | sushi Amsterdam | sushi eten Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
The Breakfast Club Zuidas
Watch out! The Breakfast Club Zuidas komt eraan!

The Breakfast Club Zuidas is de nieuwste telg uit de ontbijtclubfamilie. Lees verder

Sluiten