TonTon Club komt naar De Clercqstraat

Als je mij eenmaal aan de airhockeytafel hebt gezet krijg je mij er niet meer weg. Met een middagje TonTon Club-en maak je mij dan ook heel erg blij. Mario Kart, flipperen…. En als ik ook nog wat van hun yummy Asian food mag happen, dan ben ik helemaal om.

En nu hoef ik nog minder verder te fietsen om te kunnen gamen bij de TonTon Club, want ze openen vanaf 10 september een nieuwe locatie op De Clercqstraat. Naast hun retro-en-altijd-goed spellen hebben ze ook een paar nieuwe spellen staan die ze zelf ontwikkeld hebben. Games met virtual en augmented reality waarop game freaks helemaal los kunnen gaan.

En nou hoop ik natuurlijk dat bij deze nieuwe TonTon op De Clercq ook delish food komt. Fingers crossed!

TonTon Club
De Clercqstraat 62
Amsterdam West | Oud-West

Translate»
Lees vorig bericht:
Pomms Market 33 Amsterdam
Nieuwe foodcourt in Amsterdam Zuid

Voor foodies die niet kunnen kiezen wat te eten, zijn foodcourts of foodhallen een ideale oplossing. Komt dat even goed...

Sluiten