Nieuwe foodcourt in Amsterdam Zuid

Voor foodies die niet kunnen kiezen wat te eten, zijn foodcourts of foodhallen een ideale oplossing. Komt dat even goed uit dat er weer een nieuwe foodcourt is neergestreken in Amsterdam. Market 33 heet deze nieuwe foodhal waar je van het ene foodstalletje naar de andere kunt slenteren. En je vindt deze nieuwe foodhal bij de Zuidas op rolafstand vanaf Station WTC.

Streetfood walhalla

Wachten op een tafeltje of in de rij voor wat lekkers om te happen? Dat hoeft bij Market 33 niet, want het is hier altijd relaxed druk. Dus dat scheelt een hele hoop gestress. Dus chill en kies wat lekkers uit. Wat dacht je van een gezonde poké bowl van Bowls & Buns, huisgemaakte pita’s met bizar goede toppings van Pita Queen, bio friet van Pomms’, Vietnamese springrolls of Pho bij Hello Vietnam, ceviche taco’s en spicy chicken burrito’s van Lima Zuid of ander streetfood. Want er is genoeg om uit te kiezen bij dit streetfoodparadijs.

Pita Queen Amsterdam Market 33

Dorst gekregen? Haal een lekker wijntje bij de wijnbar, een koffie van Stooker of een vers biologisch sapje zonder gekke toevoegingen bij TrueStory Juicery.

Market 33
Claude Debussylaan 33
Amsterdam Zuid | Zuidas
Foodhal | foodcourt

Openingstijden Market 33Maandag tot en met vrijdag open
Maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 uur tot 21.00 uur (vrijdag tot 23:00)

market33.nl

[mapsmarker marker=”237″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Vinnies Deli Amsterdam ontbijt lunch
Vinnies Deli opent derde zaak in Amsterdam Zuid

Goed nieuws voor fans van Vinnies Deli die het zat zijn om vanuit Amsterdam Zuid naar de Nieuwezijds Kolk of...

Sluiten