Trade Amsterdam nieuwe mini foodhallen op de Wallen (PERMANENT GESLOTEN)

Trade Amsterdam maakt het wel heel erg makkelijk om iets lekkers en gezonds te eten te scoren in hartje centrum Amsterdam. De nieuwe food spot is een bio supermarkt en mini foodhallen in één. In het oude politiestation op de Warmoesstraat (ja ja dat is dus midden op de Wallen) is deze coole foodcourt sinds vandaag geopend.

Trade Amsterdam foodhallen op de Wallen

Het fijne aan de nieuwe foodmarket Trade Amsterdam is dat het naast een spot om wat te eten mee te grissen ook een te gekke plek is om je voorraadkast te spekken. Zo kun je er vlees, kaas, speciaal bieren en zoete lekkernijen zo vers uit de oven scoren, maar kun je er ook terecht voor die ene speciale jam, chutneys om van te kwijlen, lekkere sausjes en nog meer heerlijke dingen waar foodies wild van worden. Oh en alle producten komen van kleine producenten uit Amsterdam.

Trade Amsterdam Meneer Temaki

Sapjes, ijs, acai bowls, poké bowls en bouillons

Heb je á la minute trek, dan ben je bij Trade Amsterdam ook op je plek, want er is genoeg om je cravings te stillen. Zo vind je er cold press juices, acai bowls en vers gebrouwen koffie en thee van Juice Brothers. Van Leeuwen ice cream is er ook met vegan ijs. Dus dat wordt guilty free snacken. Sushi of poké bowl behoefte? Meneer Temaki (je kent ze vast wel van de Foodhallen in Amsterdam Oud-West) is ook van de partij. En voor een gezonde shot bouillon kun je terecht bij Bouillon Brothers. Yum!

Van Leeuwen ice cream Trade Amsterdam

Heb je meer zin in een verse salade zoals Caesar salad of een salade met chorizo, een geitenkaassalade of spinaziesalade? Geen probleem, pak er eentje mee. Meer trek in vers brood, huisgemaakte koekjes of handgemaakte chocolade? Ook dat gris je gewoon mee bij Trade Amsterdam.

Trade Amsterdam is open!

Twee weken geleden kreeg ik nog een rondleiding van chef Justin Brown (hij heeft salades voor Trade Amsterdam ontwikkelt) en het zag er toen al super cool uit. Deze nieuwe mini foodhallen/foodcourt/bio supermarkt/kantine op de Wallen gaat vandaag open. So check it out!

Trade Amsterdam
Warmoesstraat 98
Amsterdam Centrum | de Wallen
Ontbijt | lunch | dinner | take out

Openingstijden Trade Amsterdam:
Maandag tot en met zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur

Foto credits: Trade Amsterdam, Meneer Temaki, Van Leeuwen ice cream

[mapsmarker marker=”422″]

Tags: Food court Amsterdam Centrum | Foodhallen op de Wallen Amsterdam | bio market Amsterdam Centrum | bio supermarkt de Wallen | foodcourt Warmoesstraat

 

Translate»
Lees vorig bericht:
The Birdhouse Amsterdam nieuw restaurant
De eerste beelden van The Birdhouse Amsterdam

The Birdhouse Amsterdam nestelt zich binnenkort in Amsterdam Oost. Lees verder

Sluiten