Waterkant Amsterdam is eindelijk geopend!

Het lijkt van een afstand wel een mierenhoop. Niet tientallen, maar honderden bierdrinkende, roti-etende en ander gezellig jong Amsterdams volk hebben het normaliter verlaten en duistere terrein achter de Marnixgarage bezet. Er is een goede reden voor deze bezetting: gisteren was de softe opening (officiële opening op 12 augustus) van het lang verwachte café restaurant Waterkant.

Waterkant Amsterdam Marnixstraat centrum

Bungelende benen boven het water

Waterkant heeft haar PR duidelijk goed op orde aan de hoeveelheid bungelende benen boven het water te zien. Ook al is er een tekort aan zitruimte, aan gezelligheid is er zeker weten geen gebrek.

Nieuw cafe restaurant Waterkant Amsterdam centrum Waterkant Amsterdam nieuw in centrum aan water Terras Waterkant Amsterdam nieuw restaurant cafe bar Waterkant Amsterdam nieuwe hotspot centrum Waterkant Amsterdam nieuwe hotspot centrum terras water

Surinaams eten

De zon schijnt flink en het is warm. De tropische temperaturen passen goed bij het concept van restaurant Waterkant dat is geïnspireerd door Suriname. Bij Surinaamse sferen hoort écht Surinaams voer, roti is dan ook een vast gegeven op de menukaart van Waterkant. Dat ze bij deze hotspot weten hoe ze een goede rol met kip moeten bouwen is duidelijk. Om je vingers bij af te likken!

Lekker Surinaams eten Waterkant Amsterdam Waterkant Amsterdam lekker eten roti Surinaams

 

Surinaams bier

Geen zin in een standaard Hollands biertje? Probeer eens een Parbo, écht Surinaams bier om je roti weg te spoelen. Uiteraard is ook gin & tonic, hét drankje van deze zomer, volop verkrijgbaar bij Waterkant.

Lekker eten en bier drinken Waterkant Amsterdam Parbo bier Surinaams Waterkant Amsterdam Waterkant Amsterdam centrum open tot laat Waterkant Amsterdam centrum open 's avonds laat Waterkant Amsterdam centrum tot laat open

Waterkant is een leuke aanwinst voor de buurt en aan de opkomst te zien was er ook duidelijk behoefte aan. Dus zeker een must try voor een gezellige avond.

Waterkant Amsterdam
Marnixstraat 246
Amsterdam Centrum
www.waterkantamsterdam.nl

Café restaurant Waterkant zit er voor de aankomende vijf jaar en is door de weeks tot 1.00 uur ’s nachts geopend en in het weekend tot 3.00 uur ’s nachts.

Binnenkort in Amsterdam Oud-West: de allereerste overdekte Foodhallen van Amsterdam.

Heeft dit restaurant het allerleukste terras van Amsterdam?

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Instock in oost
Pop up restaurant Instock Amsterdam Westerpark

Lekker eten en tegelijkertijd superbewust bezig zijn? Dat kan bij pop up restaurant Instock Amsterdam in het Westerpark. Bij dit...

Sluiten