El Hermano de Kique nieuwe wijnbar op de Spaarndammerstraat

El Hermano de Kique brengt de Spaarndammerstraat in Amsterdam West in Spaanse sferen. De nieuwe wijnbar heeft het stokje over genomen van de Griekse spot Trela Plein en schenkt nu de wijnglazen vol in het pand naast de populaire spot Bar Mick.

El Hermano de Kique Spaanse wijnbar

De net geopende wijnbar in de Spaarndammerbuurt heeft een kaart met vol met verschillende vino en Spaanse tapas dat je op hun terras op de stoep kunt opdrinken en oppeuzelen. Als dat je zomergevoel niet een boost geeft weet ik het ook niet meer. Fan van manzanilla (een sherry uit Andalusië)? Ook dan zit je hier goed, want die hebben ze hier ook op de kaart staan.
Kun je maar geen genoeg krijgen van drankjes doen in de zon? Deze wijnbars en bierbrouwerijen hebben een terras.

Wijnbars Amsterdam

Ok ok, het is duidelijk wij Amsterdammers houden van wijn. Dat het druivensap gretig aftrek vindt hebben meer mensen door, met als resultaat dat er de afgelopen maanden al behoorlijk wat wijnbars openden. Zo ging Bar Centraal (het jongere zusje van GlouGlou) open op het hoekje bij de Ten Katemarkt, Rayleigh & Ramsay de wijnbar waar je je eigen wijn tapt opende op de Overtoom en ook wijncafé Partisan Amsterdam is nu AAN! Wijnbars zijn hot en dat vind ik he-le-maal niet erg. Bijna iedere wijk heeft nu een eigen wijnbar waar ze heen kunnen rollen. Te gek ook dat de Spaarndammerbuurt nu ook haar eigen wijnbar heeft.

Benieuwd welke wijnbars er zijn in Amsterdam? Dit zijn de wijnbars van Amsterdam

Ben je meer een bierdrinker? Dan is deze nieuwe bierbrouwerij met terras aan het water in Oost echt iets voor jou.

Er is meer gaande in Amsterdam West. Want wist je bijvoorbeeld dat De Japanner een tweede Asian food spot opent op de Bilderdijkstraat? Dat is nieuws waar het hart van deze Asian food lover beduidend sneller van gaat kloppen!

El Hermano de Kique
Spaarndammerstraat 55
Amsterdam West | Spaarndammerbuurt
Wijnbar | borrel | terras

[mapsmarker marker=”370″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Nationale RestaurantPITCH start je eigen restaurant
Start jouw eigen pop-up met hulp van topchef Michiel van der Eerde

Is je eigen restaurant beginnen je grote droom? Lees verder

Sluiten