UMAMI Park eerste Asian Festival in het Oosterpark

UMAMI Park het allereerste Asian (food) festival strijkt zondag 9 juli a.s. neer in het Oosterpark. En niet zomaar ergens in het toffe park in Amsterdam Oost, nee in de magische tuin van De Tropen. Want jaah De Tropen heeft een verborgen groene oase waar niet iedereen het bestaan ervan weet. En dat maakt het stiekem alleen nog maar cooler om er een dagje te vertoeven.

UMAMI Park Asian festival in het Oosterpark

Dit te gekke festival in het Oosterpark is overigens niet zomaar een festivalletje, dit is het allereerste Asian festival in Amsterdam Oost. Van twaalf uur ’s middags tot en met acht uur ’s avonds kun je je volledig onderdompelen in alles wat Azië te bieden heeft. Van Asian streetfood zoals dim sum, sushi en nog meer Oosterse heerlijkheden, tot aan fashion, art en relaxte muziek. Snoep wat Aziatische bites, haal een verkoelend drankje, snuffel wat tussen mode uit het verre oosten of breidt je thuiscollectie uit met wat Asian tableware. Het kan allemaal tijdens dit waanzinnige festival.

Aziatische workshops

Lazy Sunday-en niets voor jou? Doe dan mee aan de gratis workshops. Zo kun je jezelf als origami lekker opvouwen tijdens een yoga sessie of leren vechten als een echte wushu warrior. Hoe stoer is dat!

Chillen in het park

Maar ook als je even he-le-maal niets wilt doen, zit je bij UMAMI Park goed. De speelvijver (zie hieronder) is een te gekke plek om te relaxen. Terwijl je jezelf bij het water tussen al dat groen installeert is het moeilijk om niet in zenmodus te komen. Zie je jezelf al zitten? Heb je je mini(‘s) mee? Ook voor hun is er genoeg te doen. Laat ze zich uitleven op het springkussen of een mooie Aziatische schmink aanmeten. Daarmee zijn ze wel even zoet.

UMAMI Park De Tropen Amsterdam

Info UMAMI Park

Dussss nog even alle info op een rij over dit Asian Festival:

Waar: In het Oosterpark in Amsterdam Oost. In de tuin van De Tropen om precies te zijn.
Wanneer: Zondag 9 juli van 12.00 uur tot 20.00 uur
Wat: Het allereerste Aziatische festival in Amsterdam Oost met heel veel Asian streetfood, drinks, art & crafts, fashion, music, workshops en meer.
Voor wie: Voor klein en groot.

Bekijk de website

Ben je erbij? Zet jezelf dan op aanwezig bij het Facebookevent van UMAMI Park.

Umami Park de tropen tuin

Foto credit hoofdfoto: Marc Roodhart

Translate»
Lees vorig bericht:
El Hermano de Kique Amsterdam
El Hermano de Kique nieuwe wijnbar op de Spaarndammerstraat

El Hermano de Kique brengt de Spaarndammerstraat in Amsterdam West in Spaanse sferen. Lees verder

Sluiten