Yummy Hummus nieuwe hoemoes spot op de Kinkerstraat

Yummy Hummus op de Kinkerstraat mag je aan je lijstje van hummus spots in Amsterdam toevoegen. Want deze nieuwe hummus walhalla opent binnenkort in Amsterdam Oud-West. En daarmee is Yummy Hummus de nieuwste hoemoes spot in Amsterdam West. En dat is goed nieuws dus voor hummus fans die in Westside wonen.

Yummy Hummus op de Kinkerstraat

Yummy Hummus komt op een plek in de Kinkerstraat waar toch al menig andere foodspots ‘het hebben geprobeerd’. Piada & Gnocchi bracht er hun Italiaanse lekkernijen aan de man en is nu vertrokken. De ramen van het pand aan de Kinkerstraat zijn afgeplakt wat meestal betekent dat er aan de andere kant geklust wordt. Op de ramen lees je dat Yummy Hummus binnenkort op de desbetreffende plek open gaat. En de naam deed al vermoeden dat we te maken hebben met een hummus spot in Amsterdam West. Nice nice!

Hummuswinkel of hummusrestaurant in West?

Voor hun Facebookpagina Yummy Hummus hebben ze gekozen voor de categorie shopping & retail en je kunt er sowieso hoemoes afhalen, dus betekent dit dat deze nieuwe spot een hummuswinkel in Amsterdam West gaat worden? Of wordt het een nieuw hummusrestaurant waar je ook kunt neerploffen en op je dooie gemakje hoemoes eten? We zullen het moeten afwachten. En wordt dit dé plek waar je de beste hummus van Amsterdam kunt eten? Spannend, spannend, we zullen het moeten zien en proeven. Oei heb je nu zin in hummus? No worries, bij deze spots kun je nu hoemoes eten.

Yummy Hummus
Kinkerstraat 142
Amsterdam West | Oud-West
Take out

Foto credits: Yummy Hummus

[mapsmarker marker=”503″]

Tags: Hummus eten in Amsterdam West | hummus spot Amsterdam Oud-West | hoemoes eten in Amsterdam West | hummus spot Kinkerstraat Amsterdam West | hummus kopen in Amsterdam West | hummuswinkel Kinkerstraat Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Vijf te gekke hotels in Mexico waar je gewoon wilt overnachten.

In één van mijn eerdere artikelen over 10 redenen waarom je nu naar Mexico op vakantie zou moeten gaan  Lees verder

Sluiten