Walhalla opent bierproeflokaal en bierbrouwerij in Amsterdam Noord

Walhalla heeft een bierproeflokaal geopend in Amsterdam Noord. Dit proeflokaal zit pal naast de bierbrouwerij waar ze binnenkort bier gaan brouwen.

Walhalla bierproeflokaal Amsterdam Noord

Het bierproeflokaal in Amsterdam Noord heeft dertien taps en flink wat bieren op fles dus er is steeds wel weer iets nieuws dat je kunt proeven. Uiteraard zullen er bieren van Walhalla over de bar gaan, maar ze maken ook plek voor gastbieren op tap en een paar speciaal bieren op fles. Het assortiment van Walhalla bestaat uit: Loki Golden IPA 5,3%, Osiris Farmhouse Ale 7,0%, Shakti Double IPA 8,8% en Wuldor UK Barley Wine 9,8%. Wil je de avond liever alcoholvrij doorkomen, ze hebben ook non-alcoholische versnaperingen. En bij de borrel kun je ook kaas of worstjes laten aanrukken. Walhalla bier cadeau doen? Je kunt ook een cadeauverpakking en andere gadgets mee naar huis nemen.

Awardwinnende bieren

Walhalla brouwt dan wel nog niet zo heel erg lang bieren, maar ze doen het bijzonder goed. De eerste Walhalla bier Osiris won een zilveren medaille op de Brussels Beer Challenge en Heimdall ontving de titel “Lekkerste Bockbier van Nederland”. Ook de Shakti Double IPA viel in de prijzen. Dit bier van Walhalla won een brozen medaille tijdens de Dutch Beer Challenge 2016.

Afgelopen oktober begon Walhalla een crowfunding om een eigen bierbrouwerij en bierproeflokaal in Amsterdam Noord te kunnen beginnen. Het vereiste bedrag is werd binnengeharkt en het bierproeflokaal is nu open voor dorstige bierdrinkers. Oh en ze hebben ook een terras.

Walhalla Bierbrouwerij Amsterdam Noord proeflokaal

Bierbrouwerij Walhalla
Spijkerkade 10
Amsterdam Noord
Borrelen | bierbrouwerij | terras
Ben je meer een wijndrinker? Dit zijn de leukste wijnbars van Amsterdam
Openingstijden Walhalla:
Vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van 14.00 uur tot 23.00 uur
Zondag van 14.00 uur tot 20.00 uur
[mapsmarker marker=”504″]
Tags: Bierbrouwerij Amsterdam Noord | bierbrouwerij en bierproeflokaal Amsterdam | bier drinken in Amsterdam Noord | Walhalla bierbrouwerij en bierproeflokaal | leukste bierbrouwerijen Amsterdam | bierbrouwerij Walhalla Amsterdam Noord
Translate»
Lees vorig bericht:
Yummy Hummus Amsterdam West
Yummy Hummus nieuwe hoemoes spot op de Kinkerstraat

Yummy Hummus op de Kinkerstraat mag je aan je lijstje van hummus spots in Amsterdam toevoegen. Lees verder

Sluiten