Deze waanzinnige posh zaak opent binnenkort in de Houthavens

ZA Amsterdam gaat de Houthavens in Amsterdam West een posh tintje geven. Want deze nieuwe bar en restaurant dat deze herfst open gaat in de upcoming wijk de Houthavens is er eentje waar de glitter and shine vanaf straalt.

ZA Amsterdam luxe poes in de Houthavens

De nieuwe bar en restaurant gaat zich settelen in een te gek hoekpand met uitzicht over het water. En verder zal het restaurant, de bar en de private dining art room opgeleukt worden met bijzondere materialen zoals marmer, messing, koraalkleurige stoffen, warme eikenhouten panelen en meer van dat soort kekke dingen. Je kunt je dus wel voorstellen dat je hier straks prinsheerlijk eet en borrelt.

Restaurant Za Amsterdam Houthavens west

Internationale keuken bij restaurant ZA

Voor de gerechten doen ze bij restaurant ZA inspiratie op vanuit alle hoeken van de wereld. Maar dan wel met een Mediterraanse twist. En ben je verzot op je gerechten delen met je tafelgenoten? Dan zit je hier goed want ze doen ook hier mee aan het sharing is caring concept.

Cocktails drinken aan de bar

Een cocktailtje drinken bij restaurant ZA wordt nog een uitdaging voor mensen met keuzestress, want deze nieuwe bar restaurant in de Houthavens belooft een uitgebreid cocktailmenu waarbij je een reis door het Mediterrane gebied maakt. Van Griekenland tot Portugal, langs Rome en Monte Carlo, en van Marseille tot Barcelona. Maar ook als je meer van de wijnen bent, zit je bij ZA goed, want ze leggen ook een flinke wijncollectie aan met moderne en traditionele wijnen. Hmmm ik heb nu al zin om ze te proeven!

Dansen bij bar restaurant ZA

En je hoeft nog lang niet naar huis, want op een gegeven moment komt de DJ om ervoor te zorgen dat je niet meer stil kunt zitten en pas uren later naar huis waggelt.

Bar restaurant ZA gaat deze herfst open.

Deze urban funky spot is open in Amsterdam Nieuw-West

Wat een topplek is dit. Je kunt er bourgondisch tafelen en ook nog eens je auto gratis parkeren. Nice!

ZA Amsterdam
Danzigerkade 4
Amsterdam West | Houthavens
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner | cocktailbar

Openingstijden ZA Amsterdam:
Volgen snel

Renders van ZA Amsterdam

[mapsmarker marker=”70″]

Tags: nieuwe bar restaurant in de Houthavens | nieuwe fancy spot in de Houthavens in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Restaurant LELY Amsterdam West
Bar Restaurant LELY nieuwe urban all day spot

Bar Restaurant LELY is zojuist neergestreken naast treinstation Lelylaan. Lees verder

Sluiten