Bar Restaurant LELY nieuwe urban all day spot

Bar Restaurant LELY is zojuist neergestreken naast treinstation Lelylaan. Afgelopen zondag piepte ik even binnen bij deze nieuwe spot in Amsterdam Nieuw-West om even sfeer te proeven. Het was gezellig druk bij LELY. De bartender achter de fraai vormgegeven bar (met coole groene tegels) had het druk en de meeste tafels waren bezet met vrolijke gasten. Chill en knus tegelijk dat is wat Bar Restaurant LELY is.

Bar Restaurant LELY all day spot

Even een ontbijtje meepakken bij Bar Restaurant LELY voordat je op de trein springt? Dat kan! Ze zijn vanaf 8.00 uur open en je kunt bijvoorbeeld een yoghurt met granola en noten naar binnen lepelen. Of een croissantje met een kop koffie. Dat kan ook.

En de rest van de dag blijft LELY gerechten met een verrassende twist uit de keuken toveren. Zo staan er sandwiches met avocado, feta en een gepocheerd ei op de kaart, verder ook tosti’s met kaas, kimchi en kruidenmayo, Buffalo wings, Thaise bbq ribs, frietjes met Parmezaan en peterselie, burgers met srirachamayo, vegaburgers van kikkererwten en linzen. Maar je kunt bij Bar Restaurant LELY ook terecht als je een craving hebt voor oesters, ceviche of een steak tartare. Gek op cheesecake? Ook deze staat op de kaart, maar dan wel met een merengue van kalamansi. Toch weer even die twist hè. Wil je voor het diner iets vega’s? Dan bestel je de kool van de bbq of pompoen. Zin in een lekker stukje vlees? De bavette of lamsnek zijn helemaal jouw ding of wat dacht je van een patatje rendang. Ook yum. En toe kaasjes van Kef. Dan heb je een goed maaltje dacht ik zo. Oh en je kunt ook een driegangenmenu bestellen voor  €32,50.

LELY bar restaurant Amsterdam Lelylaan

Urban huiskamer in Amsterdam

LELY is cool en heeft een beetje een Manhattan urban sfeertje. Het is dat ik net was geland vanuit Bordeaux en met mijn koffertje stond en gewoon naar huis wilde, maar ik ga snel terug naar Bar Restaurant LELY om wat van de kaart te proeven. Ik denk dat het het patatje rendang wordt.

Bar restaurant LELY Amsterdam terras

Bar Restaurant LELY
Cornelis Lelyplein 4
Amsterdam Nieuw-West
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner | terras

Openingstijden Bar Restaurant LELY:
Maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”69″]Tags: nieuwe all day spot bij station Lelylaan | nieuwe bar restaurant bij Cornelis Lelylaan | nieuwe bar restaurant in Amsterdam Nieuw-West | ontbijten, lunchen, borrelen en dineren bij station Lelylaan

Translate»
Lees vorig bericht:
Tensai Ramen Rotterdam noodles
Hier eet je de beste ramen van Rotterdam

Tensai Ramen in Rotterdam heeft mij mijn ramenspirit weer teruggegeven. Lees verder

Sluiten