Amstel Hotel krijgt beroemde tv-sterrenkok uit Parijs als chef

Op dit moment is het Amstel Hotel in Amsterdam nog gesloten, maar ze zijn al bezig met plannen voor de toekomst.

Het restaurant in het prestigieuze Amstel InterContinental Hotel heeft namelijk sterrenchef Cyril Lignac uit de Franse hoofdstad aangetrokken om de leiding te nemen over de witte brigade. Lignac schudde maar liefst 40 kookboeken uit zijn koksmouw en kookte onder andere onder Alain Passard van driesterrenzaak L’Arpège. Reis je af naar Parijs (wanneer dat weer kan) dan kun je zijn sterrenzaak Le Quinzième* en zijn twee bistro’s (Chardenoux en Aux Prés) en twee patisseriezaken bezoeken. Druk mannetje is het die Lignac.

Aangezien het chefshart van Cyril Lignac sneller gaat kloppen van koken met zeevruchten zullen we sowieso gerechten met mooie producten uit zee en wateren kunnen eten bij het Amstel Restaurant. Daarnaast zullen we ook hier en daar een knipoog naar zijn andere zaken terugvinden in het menu. Ook zal zijn Franse achtergrond zeker proefbaar zijn in zijn gerechten.

Ook zo’n zin om aan te schuiven bij deze bekende tv-kok? Nog even geduld want naar verwachting zal de Michelinchef in 2022 pas te vinden zijn in de keuken van het Amstel Restaurant. Kun je gelijk even het nieuwe interieur van het Amstel Hotel bewonderen want het hotel krijgt een facelift.

Amstel Restaurant
Professor Tulpplein 1
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | diner
Website

Plan je route naar Amstel Restaurant

Ook interessant

Beroemde tv-chef uit Frankrijk gaat koken in het Amstel restaurant in Amsterdam Centrum | Amstel restaurant trekt celebrity chef, tv-ster en kookboekenauteur Cyril Lignac aan als chefkok | het Amstel Restaurant in Amsterdam krijgt een nieuwe chef | bekende sterrenchef uit Parijs gaat koken in het Amstel Restaurant | het Amstel Hotel wordt gerenoveerd | Michelinchef Cyril Lignac gaat koken in Amsterdam | nieuwe chef voor het Amstel Restaurant in het Amstel InterContinental Hotel | bekende Franse sterrenchef gaat koken in Amsterdams restaurant

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Dinerbox Koken met sterrenchefs
Getest: koken met sterrenchefs dinerbox

Aan dinerboxen voor thuis en takeaway maaltijden op dit moment geen gebrek. Lees verder

Sluiten