Er is een Amsterdam Ramen Map, een kaart met alle ramenspots van Amsterdam

Nieuw: een kaart van Amsterdam met alle ramenspots en ramenfeitjes.

Wist je dat Amsterdam maar liefst 19 ramenrestaurants telt? En dan heb ik het nog niet eens over de spots die naast hun gebruikelijke gerechten ook ramen serveren. Google maar eens ramenrestaurants Amsterdam en je vindt er een hoop, maar in één overzicht alle ramenspots bij elkaar en ook nog eens op één kaart. Google Maps komt niet verder dan 13 stuks. Hoe leuk zou het zijn om één ramenplattegrond te hebben? Ja ik bedoel een fysieke kaart die je gewoon old skool kunt beetpakken, en waarop je alle ramenrestaurants van Amsterdam kunt vinden en waar je ook nog eens kunt afvinken welke spots je al hebt bezocht om Japanse noedels te slurpen.

Koop de Amsterdam Ramen Map

Kaart ramenrestaurants Amsterdam Amsterdam Ramen Map

Amsterdam Ramen Map

Nou dat vond ik dus ook. Maar zo’n kaart was er dus nog niet, dus waarom maakte ik hem niet zelf? Ik zag de Amsterdam Ramen Map in mijn hoofd al voor me, dus het was nu alleen nog maar een kwestie van het laten uittekenen door een designer. Want ik wilde een geïllustreerde plattegrond met hierop cijfertjes met de locaties van de restaurants en aan de achterzijde informatie over de ramenrestaurants zoals wat voor ramen ze serveren of waar ze bekend om staan. Maar verder ook coole ramenweetjes en feiten. Via via leerde ik Xia Zhu van Lazy Pig Passion kennen. Xia kan waanzinnig goed tekenen, heeft een eigen foodblog en maakt te gekke filmpjes samen met haar broer. Zoals dit filmpje over dit ramenrestaurant in Schiedam. Tijdens onze eerste ontmoeting liet ze me wat van haar illustraties zien, wauw! Precies wat ik wilde. Ik vertelde haar hoe ik de kaart voor me zag en hoe ik wilde dat hij eruit kwam te zien. Ik liet ook voorbeelden zien van de ramen info die ik graag achterop wilde en voor ik het wist had ze de Amsterdam Ramen Map getekend en al en kon hij gedrukt en gevouwen worden.

Lancering Amsterdam Ramen Map

Gisteren zijn de dozen geleverd en de plattegronden zien er waanzinnig uit al zeg ik het zelf. Aanstaande zondag tijdens het Amsterdam Ramen Festival zullen ze uitgereikt worden aan de bezoekers van het eerste ramenfestival. Een kaartje voor het festival is namelijk inclusief deze kaart (t.w.v. € 5). Dus als je naar het festival komt ben je één van de eersten die de kaart heeft. Extra tof aan de kaart is dat je ook nog eens ermee langs een paar ramenspots kunt gaan en een gratis portie Japanse snacks krijgt (zie Amsterdam Ramen Map voor informatie en voorwaarden).

Bestel de Amsterdam Ramen Map

Wil je de Amsterdam Ramen Map hebben om op ramenavontuur te gaan? De kaart kost € 5,- exclusief € 0,83 verzendkosten en je kunt hem bestellen door een mailtje sturen naar info@bysam.nl.

Tags: Amsterdam Ramen Map | plattegrond met alle ramenrestaurants van Amsterdam | waar kun je in Amsterdam ramen eten? | de beste ramenrestaurants van Amsterdam | kaart met alle ramen spots van Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Fenicie Amsterdam
Libanees foodwahalla Fenicie is vanaf vandaag open

Van huisgemaakte hummus tot aan baklava met een twist. Lees verder

Sluiten