Amsterdam Roest opent een biergarten in Amsterdam Noord

Amsterdam Roest is dé plek waar je heen gaat om te chillen. Is het buiten koud en guur, dan is het bij Roest in Oost droog en rol je jezelf op in één van de vintage fauteuils. Op hete zwetende zomerse dagen kun je verkoeling zoeken aan de waterkant waar het strand van Roest te vinden was. Was ja, want dit stadstrand in Amsterdam Oost is helaas gesloten. Maar niet getreurd want de makers van Amsterdam Roest openen een biergarten met stadstrand in Amsterdam Noord.

Amsterdam Roest biergarten in Noord

Waar precies in Noord deze biertuin open gaat en hoe ver we moeten fietsen om hier te kunnen vertoeven is nog even strikt geheim. Maar dat het toffer dan tof gaat worden is duidelijk. Amsterdam Roest in Noord wordt lekker ruig, rauw en stoer á la Roest. En als het lukt met de vergunningen gaan ze ook wat cools doen met een drijvend ponton. En een extra bonus is dat deze biergarten aan het water verrezen wordt, dus dat wordt weer maximaal chillen naast het verkoelende water deze zomer. Want deze tweede Roest gaat aankomend voorjaar al open. Nice!

En aan de andere kant krijgt Amsterdam Roest in Oost een facelift. Er komt misschien een clubkelder, een serre aan de kade en een restaurant. De metamorfose duurt overigens nog wel even, naar verwachting gaat Roest in Oost 2.0 in de zomer van 2020 pas weer open, aldus meldde het Parool gisteren.

Nog zo’n fijne relaxte spot van de mensen achter Roest: Bombarie in Oost

Amsterdam Roest in Noord
Ergens in Noord
Drinks | food | biergarten | terras

Tags: breinen achter Amsterdam Roest in Oost openen een tweede Roest in Noord | Amsterdam Roest opent een biergarten aan het water in Noord | biergarten met terras in Amsterdam Noord | nieuwe chille spot in Amsterdam Noord | hotspot in Noord | terras in Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Porchetteria Amsterdam pizza porchetta
Porchetteria Amsterdam het eerste porchettarestaurant vind je nu in de Amsterdamse Pijp

Porchetta oh heerlijke porchetta. Een flink stuk buikspek Lees verder

Sluiten