Een smakelijke wandeling door de Amsterdamse Pijp

Kom ga je mee met mij wandelen door de Pijp? En terwijl we met de benenwagen door deze Amsterdamse wijk hobbelen laat ik je wat van mijn favoriete food spots zien en vertel ik je wat over de (historie) van de buurt. Ok, ik ga dan niet echt naast je lopen, maar terwijl je door de Pijp loopt hoor je mijn stem. Hoe dan? Nou in samenwerking met Voicemap.me heb ik een audiotour samengesteld in de Pijp. Deze tour wordt gps aangestuurd, dus zodra je bepaalde highlights bereikt begin ik je wat te vertellen over de plek waar je bent. In de tour zijn eetwinkels, restaurants, cafés, wijnbars, maar ook verborgen groene plekjes opgenomen. Want wist je bijvoorbeeld dat er in het Sarphatipark een verborgen groene plek is? En bij één van de stops kun je de meest heerlijke echte Mexicaanse tacos scoren. En ik vertel je natuurlijk ook met name waarom ik zelf graag op deze plekken kom.

Engelstalige audiotour

Good to know, de tour is in het Engels dus ook ideaal voor bezoekers van Amsterdam. Dus heb je vrienden, kennissen, familieleden of collega’s die wel van een culinaire tour houden, dan kun je ze de audiotour tippen. Ze hoeven dan alleen maar de app te downloaden in de Apple Store of Google Play en nadat je de app hebt geinstalleerd in de app de audiotour A Tasty Stroll Around The Cool Spots of the Pijp te selecteren. Zo makkelijk is het!

Audiotour Amsterdam De Pijp Voicemaps

Audiotour met 100% korting

Voor de eerste tien lucky few heb ik een code zodat je de tour gratis kunt doen. Wordt de tour nog een stukje leuker! Dus wil je gebruik maken van een gratis tour, stuur me dan even een berichtje zodat ik je een promocode kan toesturen.

Translate»
Lees vorig bericht:
Hanoi Old Quarter Amsterdam Vietnamees restaurant
Hanoi Old Quarter is de nieuwe plek om Vietnamees streetfood te happen

Vietnamees restaurant Hanoi Old Quarter is de perfecte plek Lees verder

Sluiten