Maris Piper Chef’s Table gaat eindelijk open! En je kunt nu al reserveren.

Chef’s tables, ik hou d’r van. Lekker dicht op de actie en met eigen ogen zien hoe je volgende gang tot stand komt dat geeft je diner toch wel een extra dimensie. En binnenkort is Amsterdam weer een chef’s table rijker: Maris Piper Chef’s Table. Een apart restaurant pal naast het sinds maart geopende brasserie en restaurant Maris Piper in de Amsterdamse Pijp.

Maris Piper Chef’s Table exclusief voor 12 gasten

Via een mysterieuze aparte entree bereik je dit Chef’s Table restaurant. Met maximaal twaalf man kun je aan de bar om de open keuken zitten en dan natuurlijk wel met je neus richting chef Guillaume de Beer en zijn team. Terwijl je van je bordje prikt en/of lepelt kun je nauwlettend iedere beweging van de witte brigade in de gaten houden. Maar als je liever met je bargenoot kletst, kan dat natuurlijk ook. Sommelier Elske Mostert zorgt ervoor dat je wijnglas gevuld wordt met druivennat dat goed gaat met je spijs.

Maris Piper Chef’s Table Menu

Wat je voorgeschoteld krijgt bij Maris Piper Chef’s Table? Nou de chef heeft samen met zijn team een te gek menu samengesteld. Voor € 115 per persoon krijg je 12 gangen voor je neus. Denk aan indrukwekkende en verfijnde smaken maar dan wel met een recht toe recht aan presentatie. Het menu beweegt uiteraard mee met het seizoen en er worden exclusieve kwaliteitsproducten van Nederlandse oorsprong gebruikt. Maris Piper Chef’s Table moet qua sfeer laagdrempelig zijn, maar wat betreft de gerechten culinaire hoogstandjes opleveren. Voor €8 tot € 15 per glas krijg je er een bijpassend wijntje bij.

Reserveren bij Maris Piper Chef’s Table

De Chef’s Table van Maris Piper gaat open op vrijdag 9 november a.s. En vervolgens is de chef’s table iedere vrijdag tot en met zondag geopend. Maar je kunt nu al je plekje veiligstellen via deze link. Good to know, om no shows te voorkomen wordt een aanbetaling van € 50 per persoon gevraagd bij een groep vanaf 6 personen.

Maris Piper Chef’s Table is een concept dat onderdeel is van Horecagroep BREDA waar ook restaurant Guts & Glory, restaurant BREDA en Pita onder vallen.

Maris Piper Chef’s Table
Frans Halsstraat 76
Amsterdam De Pijp | Oud-Zuid
Diner | chef’s table

Openingstijden:
Vrijdag tot en met zondag. De gasten worden tussen 18.00 uur en 20.00 uur verwacht.
Foto credits: Maris Piper Chef’s Table
Tags: Chef’s Table Amsterdam De Pijp | uit eten in de Pijp Amsterdam | nieuw restaurant in de Pijp Amsterdam
Translate»
Lees vorig bericht:
Voicemaps audiotour Amsterdam De Pijp
Een smakelijke wandeling door de Amsterdamse Pijp

Kom ga je mee met mij wandelen door de Pijp? Lees verder

Sluiten