Hanoi Old Quarter is de nieuwe plek om Vietnamees streetfood te happen

Vietnamees restaurant Hanoi Old Quarter is de perfecte plek om je verlangen naar een Vietnamees maaltje of snack te stillen. Deze nieuwe Vietnamese spot is namelijk zojuist geopend op de Nieuwezijds Voorburgwal en zes dagen in de week worden er hier verse loempia’s, Vietnamese noedelsoepen en meer voor je bereid. Yum!

Hanoi Old Quarter Vietnamese streetfood spot

Eigenaar Feng Doan is geboren in Hanoi en ze is in 2000 naar Nederland verhuisd. En ze heeft de geweldige smaken uit Vietnam meegenomen. In haar nieuwe restaurant Hanoi Old Quarter kun je lunchen, dineren, je eten meenemen of thuis laten bezorgen.

Vietnamees restaurant Hanoi Old Quarter Amsterdam Centrum

Phò, goi cuon en meer Vietnamees streetfood

Op de kaart van deze Vietnamese spot staan verschillende phò’s. Met gestoofd rundvlees, roergebakken biefstuk, dun gesneden steak, zachte brisket, maar ook kipfilet en huisgemaakte kippengehaktballetjes. Het is dus jouw Vietnamese noedelsoep feestje! Je hebt al een phò voor €9,50 (met kipfilet). Ga je voor de super deluxe versie (beef stew, rode wijn, tomaten, rijstnoedels en kruiden) dan ben je € 13,50 kwijt.

Maar ook als je zin hebt in verse Vietnamese springrolls of de gefrituurde variant zit je hier goed. Ze hebben zowel loempia’s met vlees en/of vis als vegetarische loempia’s.

En wacht dat je van een banh mi ? Yum die hebben ze ook. En wat ze ook hebben zijn banh cuon, dit zijn platte gestoomde pannenkoekjes gevuld met gehakt en getopt met een visdressing en bosui. Jemig daar krijg je toch trek van of niet?

Maar er is nog meer lekkers te eten bij Hanoi Old Quarter en ik kan niet wachten om al hun lekkers te proberen. Dus hij staat hoog op mijn to do lijstje om te testen. Wordt vervolgd!

Hanoi Old Quarter
Nieuwezijds Voorburgwal 306
Amsterdam Centrum
Lunch | diner

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Foto credits: Hanoi Old Quarter

Tags: Vietnamees restaurant Amterdam | Vietnamees eten Amsterdam | streetfood Amsterdam Centrum | pho Amsterdam | Vietnamese noedelsoep Amsterdam | Vietnamese loempia’s Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Kip tausie recept pittige zwarte bonensaus
Dit recept voor kip in pittige zwarte bonensaus is goddelijk

Kip in pittige zwarte bonensaus, oftewel kip tausie Lees verder

Sluiten