Back to Black opent tweede koffiebar in Amsterdam west

Back to Black je weet wel dat leuke koffiebarretje op de Weteringstraat in hartje centrum, komt naar Amsterdam West!

Back to Black koffiebar in Amsterdam West

Toevallig was ik afgelopen weekend nog even bij deze koffiebar aan de gracht en het was een komen en gaan van koffieleuten. Niet zo gek want het is gewoon te gezellig bij Back to Black. En nu komen ze dus met een tweede vestiging en wel in Amsterdam West! Op het hoekzaakje op de Van Hallstraat waar voorheen een viswinkel zat komt deze nieuwe koffiezaak wat zomaar één van de leukste nieuwe koffiebars van Amsterdam West zou kunnen worden.

Back to Black coffee bar and roastery

De koffiebar is opgericht door Noortje Vlutters en Inge Bulthuis. De meiden kennen elkaar al van toen ze nog klein waren. Ze hebben samen veel gereisd en bezochten her en der koffiebarretjes en beloofden elkaar om ooit samen zo’n fijne koffiebar te openen. En zo geschiedde. Back to Black coffee bar werd een feit en in 2015 volgde de koffiebranderij. Ze kochten zelf groene koffiebonen in en zijn aan het roosteren begonnen. Maar niet voordat ze de nodige kennis hadden opgedaan door veel erover te lezen, mee te kijken bij andere koffiebranders en een cursus te doen bij de Boot Academy en bij de Berlin School of Coffee. Deze info lees ik gewoon af van hun site hoor 🙂

Verschillende koffie en drankjes

Koffiefanaten komen bij Back to Black flink aan hun trekken want ze hebben heel veel verschillende soorten koffie’s. Van french press tot aan aeropress en cold brews. Maar ook voor een flat white zit je hier goed. Met gewone melk, maar ook diverse plantaardige varianten. Geen zin in koffie? Ze hebben ook chai latte (met soja-, kokos- of amandelmelk), soda’s, milkshakes, smoothies en verse sapjes, uitgebreid theemenu. Tenminste dat hebben ze bij hun eerste vestiging, dus hopelijk ook bij de tweede koffiebar in de Staatsliedenbuurt. Oh en natuurlijk kun je er ook hun geroosterde boontjes kopen om zelf thuis aan de slag te gaan.

Binnenkort ook in Amsterdam West: Cafe en restaurant Hotel Buiten

Eten bij Back to Black

Heb je trek gekregen? Dan kun je je bij deze koffiebar storten op hun pizza (een hele of een slice), hun hele taarten of een puntje van hun taartjes. Ze hebben ook vegan en lactosevrije zoete lekkernijen, dus voor ieder wat wils.

Oh en wat ook tof is, ze proberen zoveel mogelijk duurzaam te werken. Dat betekent ook bio schoonmaakmiddel en groene energie.

Wanneer Back to Black in Amsterdam West opengaat is nog een raadsel, maar ik hou het voor je in de smiezen!

Vegan Junk Food Bar in de Pijp is nu open!

Back to Black
Van Hallstraat 268
Amsterdam West | Westerpark | Staatsliedenbuurt

Foto: Back to Black

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

Tags: Koffiebar Amsterdam West | Koffie drinken Amsterdam West

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
hummusrestaurants ManaMana Israelisch restaurant Amsterdam
De lekkerste hummusrestaurants in Amsterdam

Hummus om te dippen, om te smeren of gewoon zo op te lepelen ja graag! Lees verder

Sluiten