Bierfanaten opgelet! Helst gastropub is nieuw in de Pijp

Helst is na een half jaar proefdraaien dan nu toch eindelijk AAN! De nieuwe gastropub op de Van der Helststraat in de Pijp is met 30 bieren op de tap en 45 verschillende bieren op fles een waar paradijs voor bierdrinkers.

Helst bierdrinken Amsterdam de Pijp

Wisselend aanbod bieren bij Helst

Maar liefst 30 bieren op tap is natuurlijk al een ware droom voor bierfanaten, maar het nieuwe gastro biercafe doet er nog een schepje bovenop. De bier line up wisselt ook nog eens regelmatig. De ene keer krijgt een speciaal bier van een brouwerij uit het buitenland te shinen op de tap en dan weer een lokaal en kleinschalig gebrouwen biertje. Genoeg reden dus om te blijven terug komen en te kijken wat er nu weer uit de tappen stroomt. En aangezien Helst het goudgele drankje met zustercafés in Praag, Barca en Rome inkoopt en ze de fusten uitwisselen kunnen ze dus steeds weer wat anders aanbieden. Weet je niet wat te nemen? Ask the beertender! En ben je er nog niet uit? Dan kun je gewoon een bier sample krijgen om te proeven. Super chill! Oh en ook glutenvrije en alcoholvrije bierdrinkers zitten bij Helst goed. En ook aan de voorzichtige bierdrinkers is gedacht, want je kunt bij dit nieuwe bier gastrocafe ook zogenaamde session ales bestellen. En ik heb me dus laten vertellen dat dit speciale bieren zijn met een laag alcoholpercentage.

Helst Amsterdam bier pub gastrobar

Bier app om real time het aanbod te checken

En het toffe is dat je als je de Untappd app installeert je altijd even kunt kijken welke bieren ze bij Helst op tap hebben. Super handig als je op zoek bent naar dat ene biertje.

Pssst heb je het al gehoord? Corner Bakery breidt uit naar Amsterdam WestBack to Black opent een tweede vestiging in Amsterdam West. En ook het te cute koffiebarretje .

Een flinke borrel of cocktails drinken

Bier gaat ook bijzonder goed in een cocktail en paired ook lekker met een jenevertje. Dat weten ze bij Helst maar al te goed. Dus ze toveren zo een beertail of kopstootje voor je op de bar.

Een vorkje prikken bij je biertje

Bij een biertje hoort ook wat te happen toch? En daarvoor hoef je je barkruk of stoel bij de gastro bierpub niet te verlaten. De menukaart staat vol met echt comfort food zoals sticky spareribs, mosselen in bierbeslag en nog meer van dat lekkers waarvan je gelijk een warm tummy van krijgt. Ook als je ’s middags al trek hebt ben je bij deze nieuwe gastropub in de Pijp welkom, want Helst serveert ook lunch.

Helst
Eerste van der Helststraat 72
Amsterdam Zuid | De Pijp
Lunch | borrelen | drinks | diner

Foto credits: Helst

[mapsmarker marker=”429″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Back to Black Amsterdam West
Back to Black opent tweede koffiebar in Amsterdam west

Back to Black je weet wel dat leuke koffiebarretje op de Weteringstraat in hartje centrum, komt naar Amsterdam West! Lees verder

Sluiten