Bajes Beach Club nieuw strandtent in Amsterdam Oost

Bajes Beach Club had geen beter moment kunnen kiezen om open te gaan want aankomende week stijgt het kwik flink.

En dan willen we natuurlijk maar één ding en dat is naar het strand rennen! Stadsstrand welteverstaan want de Bajes Beach Club is het nieuwe urban strand van Amsterdam Oost!

Bajes Beach Club nieuw stadsstrand

Dat de zee vanuit Amsterdam nog een stukje is betekent niet dat we hier in Mokum niet onze tenen in het zand kunnen begraven. En dat hebben de makers achter de Bajes Beach Club ook goed begrepen. Als het strand niet naar Amsterdam komt, dan laten we het strand naar Amsterdam komen! En zo geschiedde en nu zijn we een zomerse oase in Eastside rijker. Achter deze nieuwe strandtent zitten het team achter restaurant A Beautiful Mess. Wat weer leertrajecten en werkgelegenheid biedt aan mensen met een vluchtelingenachtergrond. Dus tropisch chillen was nog nooit zo maatschappelijk goed als nu!

De Bajes Beach Club Amsterdam Oost Bijlmerbajes

Arabische en mediterrane gerechten

De Bajes Beach Club is naast een ultieme chill stadsstrand waar je kunt wegdommelen in een strandstoel of een andere fijn plekje ook een plek waar je wat lekkers kunt eten en drinken. Wat dacht je van gazpacho, manouches, labneh of een andere tropische verrassing?


Wil je dit mooie project steunen? Er loopt momenteel een crowdfundingcampagne van De Bajes Beach Club.  https://crowdaboutnow.nl/campagnes/bajesbeachclub.

Bajes Beach Club
H.J. Wenckebachweg 48
Amsterdam Oost
Stadsstrand | strandtent

Openingstijden Bajes Beach Club:
Maandag en dinsdag open op aanvraag
Woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: Bajes Beach Club

Plan je route naar de Bajes Beach Club

Ook leuk om te lezen:

Tags: nieuw stadsstrand in Amsterdam Oost | nieuwe urban beach in Amsterdam Oost | nieuwe hotspots in Amsterdam Oost | strandtent Amsterdam | nieuw strand in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Tony's Chocolonely Chocolate Bar Amsterdam centrum
Sneak preview Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam Centrum

Chocofreaks kunnen vanaf 1 juli aanstaande hun hart ophalen bij de nieuwe Tony's Chocolonely Chocolate Bar. Gisteren mocht ik alvast...

Sluiten