Bajes Beach Club nieuw strandtent in Amsterdam Oost

Bajes Beach Club had geen beter moment kunnen kiezen om open te gaan want aankomende week stijgt het kwik flink.

En dan willen we natuurlijk maar één ding en dat is naar het strand rennen! Stadsstrand welteverstaan want de Bajes Beach Club is het nieuwe urban strand van Amsterdam Oost!

Bajes Beach Club nieuw stadsstrand

Dat de zee vanuit Amsterdam nog een stukje is betekent niet dat we hier in Mokum niet onze tenen in het zand kunnen begraven. En dat hebben de makers achter de Bajes Beach Club ook goed begrepen. Als het strand niet naar Amsterdam komt, dan laten we het strand naar Amsterdam komen! En zo geschiedde en nu zijn we een zomerse oase in Eastside rijker. Achter deze nieuwe strandtent zitten het team achter restaurant A Beautiful Mess. Wat weer leertrajecten en werkgelegenheid biedt aan mensen met een vluchtelingenachtergrond. Dus tropisch chillen was nog nooit zo maatschappelijk goed als nu!

De Bajes Beach Club Amsterdam Oost Bijlmerbajes

Arabische en mediterrane gerechten

De Bajes Beach Club is naast een ultieme chill stadsstrand waar je kunt wegdommelen in een strandstoel of een andere fijn plekje ook een plek waar je wat lekkers kunt eten en drinken. Wat dacht je van gazpacho, manouches, labneh of een andere tropische verrassing?


Wil je dit mooie project steunen? Er loopt momenteel een crowdfundingcampagne van De Bajes Beach Club.  https://crowdaboutnow.nl/campagnes/bajesbeachclub.

Bajes Beach Club
H.J. Wenckebachweg 48
Amsterdam Oost
Stadsstrand | strandtent

Openingstijden Bajes Beach Club:
Maandag en dinsdag open op aanvraag
Woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: Bajes Beach Club

Plan je route naar de Bajes Beach Club

Ook leuk om te lezen:

Tags: nieuw stadsstrand in Amsterdam Oost | nieuwe urban beach in Amsterdam Oost | nieuwe hotspots in Amsterdam Oost | strandtent Amsterdam | nieuw strand in Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Tony's Chocolonely Chocolate Bar Amsterdam centrum
Sneak preview Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam Centrum

Chocofreaks kunnen vanaf 1 juli aanstaande hun hart ophalen bij de nieuwe Tony's Chocolonely Chocolate Bar. Gisteren mocht ik alvast...

Sluiten