Sneak preview Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam Centrum

Chocofreaks kunnen vanaf 1 juli aanstaande hun hart ophalen bij de nieuwe Tony’s Chocolonely Chocolate Bar. Gisteren mocht ik alvast een kijkje nemen bij deze opening soon bar. Ook mocht ik proeven van hun nieuwe gerechten en zelf een cake versieren. Bekijk onderstaande video van deze sneak preview.

Deze all day bar is het nieuwste concept van het chocolademerk dat als missie heeft iedereen aan de 100% slaafvrije chocolade te krijgen. Je kon al in het souterrain van de Beurs van Berlage duiken om een giga voorraad choco in te slaan in de Tony’s Chocolonely Store, maar nu is er dus ook een heuse chocoladebar bij gekomen. Even het trappetje op en je waant je in een prachtig ingerichte en vrolijk gekleurde bar. Voorin staan de zoete lekkernijen uitgestald en je kunt een plekje uitzoeken om al dat lekkers op te peuzelen.

Tony's Chocolate Bar Amsterdam Centrum

Speciaal voor deze Tony’s Chocolonely Chocolate Bar hebben ze allemaal nieuwe gerechten bedacht voor de chocofans. Wat dacht je van een zoete chocoladeburgers, s’mores, bubbelwafels? Ook kun je zelf je cake laten toppen met heel veel verschillende toppings. Echt deze nieuwe bar is een paradijs voor zoetekauwen. Maar ook als je meer van hartig houdt kun je hier prima terecht. Zo hebben ze huisgemaakte tomatensoep, tosti’s en bieterballen. Voor elk moment van de dag wat lekkers dus.

Chocolate Bar Amsterdam Centrum

Mijn lievelingsplek is toch wel één van de twee comfy banken. Hoe leuk!

Nieuwe hotspot Amsterdam Centrum Tony's Chocolonely Chocolate Bar Beurs van Berlage

Check al dat lekkers waar je uit kunt kiezen als je bij deze nieuwe chocoladebar binnenstapt.

Tony's Chocolonely bar Amsterdam

Maar naast allerlei chocoladetraktaties eten is deze nieuwe bar ook een plek om meer te weten te komen over de chocoladeproductie en de missie van Tony’s Chocolonely om 100% slaafvrije chocolade te maken. Want ook al genieten we met z’n allen maar al te graag van dit zoete goedje er is helaas nog veel sprake van slavernij en misstanden in de productie hiervan. Ontzettend goed dus dat we ons blijven beseffen hoe belangrijk het is om te kiezen voor goed geproduceerde chocolade.

Tony's Chocolonely Amsterdam Centrum

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage
Damrak 213 (ingang aan de Oudebrugsteeg 1)
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | koffie | borrel | diner

Openingstijden Tony’s Chocolate Bar:
Maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur

Plan je route naar Tony’s Chocolate Bar

Tags: Tony’s Chocolonely opent een Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam Centrum | chocoladebar Amsterdam | nieuwe spots in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Pommepomme Amsterdam ontbijt lunch cider
Appeltaart, tarte tartin, appelcider…bij Pommepomme draait alles om appel!

Pommepomme zet de oer-Hollandse appel in de schijnwerpers. Deze nieuwe dagzaak wordt een soort brasseriestijl koffiezaak. Lees verder

Sluiten