Bakers and Roasters nieuw in het centrum

Brunch heaven Bakers & Roasters zit al een tijdje in de Pijp, maar sinds kort ook in Amsterdam centrum. Op het Kadijksplein kun je nu ook terecht voor een alles-erop-en-eraan-brunch Kiwi style!

Bakers and Roasters AmsterdamWaarom kiezen als je ze allebei kunt krijgen? Althans dat dacht mijn mede-brunchlover aan de andere kant van de tafel. My kind of person zeg maar. Eggs en pancakes on one plate. Yum!

bakers-and-roasters-amsterdam-centrum bakers-and-roasters-amsterdam-brunch

Ik stortte mezelf op de Navajo eggs. Op de kaart staat: pulled bbq pork, avocado, mango salsa & chipotle cream served with two poached organic free-range eggs & hot buttered toast. They had me at pulled bbq pork!

And there it is. Mjam!!

bakers-and-roasters-kadijksplein-amsterdam

Woah dit is genieten. Super mals en een beetje zoetig vlees, perfect gepocheerde eieren, zachte avocado, creamy chipotle room en to die for mango salsa. So good!

bakers-and-roasters-lunch-brunch-amsterdam

Ook voor de zoete trek zit je bij Bakers and Roasters goed. Genoeg mind blowing lekkers om uit te kiezen.

bakers-and-roasters-sweet-pie-amsterdam

Zoals ik al verwachtte, Bakers and Roasters nails it als het aankomt op brunch. Wat me opviel is het verschil in aankleding in vergelijking met Bakers & Roasters in de Pijp. Met de gekleurde tegeltjes, blauwe wand en blauwe tafeltjes oogt het wat gezelliger dan bij deze nieuwe brunchspot, maar misschien komt dat nog. Want hé ze zijn net open en wat betreft de sfeer zit het hier wel snor.

bakers-and-roasters-amsterdam-kadijksplein

Bakers & Roasters
Kadijksplein 16
Amsterdam centrum
Ontbijt | lunch | brunch

bakersandroasters.com

Translate»
Lees vorig bericht:
Bijzonder dineren bij Restaurant Johannes

Soms wil ik gewoon écht dineren. Een avondje met alles erop en eraan. Mooi gedekte tafels, gerechten die er zó...

Sluiten