Mannen achter restaurant Jacobsz komen met nieuw restaurant

Een tijdje terug kwam ik al met een paar hete roddels uit horecaland. En er staat ons weer een hoop leuks te wachten. Één van de hot gossips is dat de mannen achter het super succesvolle restaurant Jacobsz in Amsterdam Oost met iets nieuws bezig zijn. Ze hebben al vaker hun krachten gebundeld met de mannen van het biermerk Two Chefs Brewing. Misschien ben je wel getuige geweest van een mooie food beer pairing tijdens één van hun pop-up diners. Maar nu slaan ze de handen ineen voor een wat permanenter project: Een nieuw restaurant in Amsterdam Zuid dat de naam Bar Alt krijgt.

Bar Alt op het Stadionplein

Hoe en wat er ons precies staat te wachten met de komst van Bar Alt is nog een raadsel. Ik heb geprobeerd wat bij de Jacobsz mannen te ontfutselen, maar ze houden het nog lekker spannend. En daarin geef ik ze groot gelijk. Des te groter wordt de verrassing als Bar Alt straks losbarst. En wat nu wel bekend is dat is het adres waar dit nieuwe restaurant te vinden is: Stadionplein 103. Nice nice.

En tja als je denkt aan de kookkunsten van het keukenteam van restaurant Jacobsz, het geweldige interieur van het restaurant in Oost en de fijne bieren van de bierbrouwers weet je eigenlijk wel dat het goed gaat komen met dit nieuwe restaurant.

Oh ja één ding dat ik wel heb mogen vernemen van ze is dat dit nieuwe restaurant aan het Stadionplein waarschijnlijk in april haar deuren opent. Ai ai dat zou fijn zijn en ik kan echt niet wachten totdat het zover is.

Nu al trek in wat lekkers? Zoiets als Asian streetfood? Mjam ja? Dan kun je alvast richting de Albert Cuypstraat hobbelen, want daar is Asian streetfoodbar La Mian net geopend. En wist je dat ze hun eigen noodles maken bij deze nieuwe spot? Best wel nice!

Bar Alt
Stadionplein 103
Amsterdam Zuid | Stadionbuurt
Diner

Openingstijden Bar Alt:
Volgen snel

Foto credits: Bar Alt

[mapsmarker marker=”481″]

Tags: Nieuw restaurant van de mannen van restaurant Jacobsz | nieuw restaurant op Stadionplein in Amsterdam Zuid | nieuw restaurant Amsterdam Zuid | restaurant Jacobsz en Two Chefs Brewing

Translate»
Lees vorig bericht:
Tokyo Ramen Iki Amsterdam Menya Takeichi Amsterdam
Succesvolle ramenrestaurant op Vijzelstraat opent tweede locatie op Amstelveenseweg

Tokyo Ramen Iki is eind december van 2107 stilletjes open gegaan. Lees verder

Sluiten