Succesvolle ramenrestaurant op Vijzelstraat opent tweede locatie op Amstelveenseweg

Tokyo Ramen Iki is eind december van 2107 stilletjes open gegaan. Dit nieuwe ramenrestaurant is het jongere zusje van het succesvolle ramenrestaurant Tokyo Ramen Takeichi powered by Iki op de Vijzelstraat wat voorheen Menya Takeichi heette.

Ramenrestaurant op de Amstelveenseweg

Met de komst van Tokyo Ramen Iki heeft de Amstelveenseweg eindelijk ook een echt ramenrestaurant! En dat is goed nieuws voor alle ramenfans die om en nabij deze straat in Amsterdam Zuid wonen. Want je kunt in deze foodstraat dan wel onder andere terecht voor een Vietnamese phó bij Sen Viet, een Indonesische rijsttafel bij Restaurant Blauw en nog meer Asian food, maar een echt ramenrestaurant was er nog niet op de Amstelveenseweg. Maar die tijd ligt dus achter ons, want nu is er Tokyo Ramen Iki.

Ramen met ramen

raEn wie al eerder bij ramenrestaurant Tokyo Ramen Takeichi (voorheen dus Menya Takeichi) ramen noedels heeft geslurpt weet dat je hier alleen terecht kunt voor ramen noodles op basis van kippenbouillon en met kippentoppings. Maar ze hebben ook een gruwelijk fijne vegetarische ramen noodle soup. Mjam!

Dus als je trek hebt in een dampende bowl ramen noodles met kip (of eentje zonder vlees) en je bent in de buurt van de Amstelveenseweg weet je waar je je fiets moet parkeren: Inderdaad Tokyo Ramen Iki!

Geen zin om de deur uit te gaan? Je kunt ook gewoon online ramen bestellen en thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk!

Tokyo Ramen Iki
Amstelveenseweg 83H
Amsterdam Zuid
Lunch | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur en van 17.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Kun je maar geen genoeg krijgen van Aziatisch eten? Dan is deze net geopende Asian streetfoodbar op de Albert Cuypstraat eentje om uit te proberen.

[mapsmarker marker=”480″]

Tags: Ramenrestaurant Amsterdam | ramenrestaurant Amsterdam Zuid | ramenrestaurant Amstelveenseweg | waar kun je ramen eten in Amsterdam? | ramen noodles Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
La Mian Asian streetfood restaurant bar Amsterdam
Oh yes! We hebben er een nieuwe Asian streetfoodbar bij!

La Mian was er zo hoppa opeens. Lees verder

Sluiten