Bar Bateau nieuwe bar in Spaarndammerbuurt

Bar Bateau is een nieuwe bar die vanaf deze zomer op de Spaarndammerstraat in Amsterdam West te vinden is. Voorheen zat Bocconi op deze plek, maar deze Italian spot is niet meer en nu komt er dus een nieuwe bar op dit hoekje in de Spaarndammerbuurt.

Bar Bateau

Zoals je net al las, Bar Bateau is nog in de maak. Op dit moment wordt er hard geklust zodat ze aankomende zomer hun deuren kunnen opengooien. Voorheen was er altijd een erg fijn terras waar het met mooi weer zeer goed vertoeven was, dus laten we hopen dat het terrasmeubilair ook bij deze nieuwe bar op de Spaarndammerstraat weer aanwezig is.

Espresso en wijn

Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe bar, maar één ding is wel duidelijk: Je kunt er zowel espresso als wijn krijgen. Kunnen we hieruit opmaken dat ze lekker vroeg in de ochtend beginnen met bakkies leut en tot ’s avonds laat doorgaan waarbij de espresso plaats maakt voor het alcoholhoudende druivensap? Zo ja, dan lijkt het me dat we er een nieuwe koffiespot en een wijnspot in één erbij hebben in Amsterdam West. Als ze er ook nog wat lekkers erbij te knabbelen serveren, ben ik een happy camper.

Wijnbars Amsterdam

Nu al zin in een wijntje? Bij deze wijnbars kun je fijn wijn nippen. Ook leuk om te doen: Wijnbar Glouglou in de Pijp heeft een nieuwe wijnbar op de Ten Katestraat in Amsterdam Oud-West geopend. Bar Centraal heet deze nieuwe bar en naast wijntjes drinken kun je hier ook wat lekkers eten. Binnen of op het terras. Het kan allebei.

Om de hoek van deze nieuwe wijnbar vind je een wel hele fijne plek om patatjes te happen. Par Hasard, ook wel bekend als de beste frietbakker van Amsterdam, heeft hier namelijk een tweede friterie geopend.

Liever een biertje? Bij deze 10 proeflokalen in Amsterdam kun je heerlijk bieren.

Bar Bateau
Spaarndammerstraat 17
Amsterdam West | Spaarndammerbuurt
Koffie | borrelen

Openingstijden Bar Bateau:
Coming soon

[mapsmarker marker=”329″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Bowls & Buns Amsterdam Zuid
Eten bestellen met korting!

Eten bestellen is ideaal als je geen zin hebt om te koken. Lees verder

Sluiten