Na Speijkervet komt Partisan Amsterdam

Partisan Amsterdam vult het gat op van restaurant Fa. Speijkervet op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam West. Het stoere restaurant in de Baarsjes stond bekend om haar kop tot staart kookwijze en gaf het hoekpand op de Van Speijkstraat en de Admiraal de Ruijterweg swung met haar te gekke houten gevel. De sierlijke letters prijken nog steeds op de gevel terwijl het restaurant eind vorig jaar haar deuren voorgoed sloot.

Partisan Amsterdam in de Baarsjes

Welk nieuw restaurant of café zou ervoor in de plaats komen, was voor een paar maanden de vraag. En nu is dus duidelijk dat dit Partisan Amsterdam wordt. De breinen achter deze nieuwe spot dat om de hoek ligt van de Jan Eef zijn geen onbekenden in horecaland. Zij schudden al ooit Cafe Panache en de Marktkantine uit hun mouwen, dus dat belooft veel goeds voor Partisan. Hotspot waardig of niet? We zullen het moeten zien.

Wijncafé, restaurant en bar

Een wijncafé, restaurant en bar in één dat is hoe Partisan Amsterdam omschreven wordt. En er is ook ruimte voor cider achter de bar. Ciderfanaten kunnen dus hier hun hart ophalen. Maar blijkbaar valt er ook wat te smullen bij deze nieuwe bar restaurant op de Admiraal de Ruijterweg.

Bij deze wijnbars in Amsterdam kun je nu al terecht

Terras in de Baarsjes

Of Partisan compleet met terras komt (er was immers voorheen altijd al een terras aanwezig) is nog even afwachten. Maar het zou wel heel erg fijn zijn als we op dit hoekje in het zonnetje wat te eten en te drinken naar binnen kunnen werken.

Hou bySam in de gaten voor nieuws omtrent deze nieuwe bar. Zoals wanneer dit nieuwe restaurant met bar open gaat.

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam. Ken jij ze al allemaal?

5 verdomd goede redenen om heel erg snel naar eetcafé Wijmpje Beukers in de Pijp te gaan.

Partisan Amsterdam
Admiraal de Ruijterweg 79
Amsterdam West | De Baarsjes
Borrel | diner | terras

Openingstijden Partisan Amsterdam:
Coming soon

[mapsmarker marker=”330″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Bateau Amsterdam West
Bar Bateau nieuwe bar in Spaarndammerbuurt

Bar Bateau is een nieuwe bar die vanaf deze zomer op de Spaarndammerstraat Lees verder

Sluiten