Krijgt Bar Kosta het zonnigste terras van Amsterdam West?

Bar Kosta is de nieuwe spot die op de plek komt waar Café Ter Brugge zat. Je weet wel met dat café aan het einde van de Overtoom met dat ultiem relaxte terras waar het altijd zonnig leek te zijn. Echt al ging je er ’s morgensvroeg zitten of aan het einde van de dag de zon hield van deze spot. En opeens was Café Ter Brugge weg en liet een verlaten pand achter. Er werd verbouwd, maar afgelopen zomer bleef het angstvallig stil op de hoek van de Derde Kostverloren en de Overtoom. Geen terrasstoel te bekennen.

Bar Kosta, café met zonnigste terras van Amsterdam West

Maar de leegte wordt gevuld. Want jawel de naam van de nieuwe bar is bekend: Bar Kosta! Ik gluurde net even naar binnen en er staat al een soort van bar van hout en ze zijn op zoek naar een team, dus dat betekent dat ze naar de opening toewerken, toch? Dus als het straks warm genoeg is om op het terras te bivakkeren zou het terras aan het water van Bar Kosta zomaar eentje kunnen zijn die straks bovenaan je terrassenlijstje staat.

Snacks bier en meer

Maar naast zonnestralen vangen heeft deze nieuwe bar op de Overtoom nog meer te bieden. Donuts, snacks, vegan food, bieren, espresso Martini’s en nog meer om je trek te stillen of je dorst te lessen. ’s Morgensvroeg kun je bij Kosta terecht voor een ontbijtje en koffie en de rest van de dag kun je lekker blijven plakken voor lunch, diner, borreltjes en nog veel meer.

Wanneer Kosta open gaat is nog een mysterie, maar ik hou het in de gaten voor je. Je weet toch.

Nog zo’n fijn café met terras aan het water: Café-restaurant Lokaal van de Stad. Deze nieuwe spot is uit dezelfde koker als Gent aan de Schinkel en stadscafé Van Mechelen en  opent begin maart aan de Westlandgracht.

Bar Kosta
Derde Kostverlorenkade 42hs
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | drinks | dinner | fijn terras

Foto: Van de Facebook van Bar Kosta

[mapsmarker marker=”497″]

Tags: Nieuwe bar Overtoom | nieuwe bar Derde Kostverlorenkade | nieuwe bar Ter Brugge op de Overtoom | nieuw cafe met terras in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Lokaal van de Stad Amsterdam cafe bar
Team achter Gent aan de Schinkel en Van Mechelen opent Lokaal van de Stad met terras aan de gracht

Lokaal van de Stad is een nieuw te openen café-restaurant dat Lees verder

Sluiten