NOMADS Amsterdam opent in Oost met zonnig terras en urban jungle

Restaurant NOMADS Amsterdam gaat het leven van Amsterdammers in Oostpoort een stukje zonniger maken. Deze nieuwe spot opent namelijk in april in Amsterdam Oost en brengt een giga terras aan het water met een urban jungle en een serre zodat je ook met wat minder weer van de zon kunt genieten.

Restaurant NOMADS wereldse smaken in Amsterdam Oost

Op dit moment is de verbouwing van  restaurant NOMADS na een succesvolle crowndfundingcampagne in volle gang. Maar als dit nieuwe restaurant in Amsterdam Oostpoort klaar is kun je hier neerstrijken voor gerechten die een bonte verzameling zijn van alles wat de wereld te bieden heeft. Volgens eigenaren Thomas Mutsaers (eerder Restaurant Lieve) en Jaap Kin is de Amsterdamse foodie op zoek naar avontuurlijke echte smaken vanuit de hele wereld, willen ze spannende texturen, een foodbeleving en pure producten die goed zijn voor ons planeetje. En laat dat nou exact zijn wat foodlovers anno 2018 kunnen vinden bij NOMADS. Ze trekken met hun ‘reizende keuken’ als echte nomaden over de aardbol en laten hun gasten snuffelen aan onontdekte smaken, producten en culturen. Dat betekent dat ze per jaar twee verschillende bestemming in de schijnwerpers zetten. Aldus, valt te lezen op de pagina van hun crowdfunding. En natuurlijk vind je het nomadische naast in het eten ook her en der terug in de inrichting en de kleding van het team. Oh en je eet hier met z’n allen, dus je deelt je gerechten met je tafelgast(en).

Zonnig terras aan het water bij NOMADS Amsterdam

Als ik het heb over een zonnig terras aan het water, dan heb ik het over een ZONNIG terras. Het terras van restaurant NOMADS Amsterdam ligt namelijk op het zuiden en dat betekent zon vangen to the max! En om het chillen in de zon nog wat fijner te maken wordt het stukje buiten omgetoverd tot een heuse urban jungle. Klinkt goed!

Amsterdam Oostpoort spots

Stiekempjes wordt Amsterdam Oostpoort steeds cooler. Zo kun je er biertjes drinken bij Bierbrouwerij Poesiat & Kater, Brouwerij Troost Oost en voorheen zat BAUT paradijs er ook totdat ze verhuisden naar Amsterdam West.

Restaurant NOMADS
Oranje Vrijstaatkade 55
Amsterdam Oost | Oostpoort
Diner | fijn terras

Hoofdfoto: Een compilatie van images van de crowdfundingpagina van NOMADS

[mapsmarker marker=”498″]

Tags: Restaurant NOMADS Amsterdam | nieuw restaurant Amsterdam Oost | nieuw restaurant Amsterdam Oostpoort | terras Amsterdam Oost | nieuwe spot met terras Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Kosta Amsterdam cafe restaurant terras
Krijgt Bar Kosta het zonnigste terras van Amsterdam West?

Bar Kosta is de nieuwe spot die op de plek komt waar Café Ter Brugge zat. Lees verder

Sluiten