Team achter Gent aan de Schinkel en Van Mechelen opent Lokaal van de Stad met terras aan de gracht

Lokaal van de Stad is een nieuw te openen café-restaurant dat straks het hoekje van de Heemstedestraat en Westlandgracht opvrolijkt. Deze nieuwe spot komt uit dezelfde koker van op-de-een-of-andere-manier-altijd-gezellige cafés Gent aan de Schinkel en Van Mechelen.

Lokaal van de Stad voor alles van dichtbij

Lokale biertjes (denk Two Chefs Brewing, Oedipus, Eeuwige Jeugd, Gebrouwen door Vrouwen etc). en naar eigen zeggen wereldse gerechten met Aziatische invloeden en ’n flinke portie gezelligheid. Zoals bij haar grote broers dus waar er aan gezelligheid geen gebrek is. Lokaal van de Stad krijgt twee verdiepingen, dus extra veel ruimte om te ontbijten, brunchen, lunchen, borrel, dineren en te late snacken. De vraag is niet wanneer ga je naar deze nieuwe spot, de vraag is wanneer niet. Want ze zijn als vanaf 8.30 uur open, dus je kunt er als je wilt de hele dag spenderen.

Terras aan de Westlandgracht

Extra leuk aan Lokaal van de Stad is dat ze een terras krijgen. Ideaal dus voor de lente- en zomermaanden waar een biertje of wijntje drinken in de zon wel heel erg fijn is en dat kan dus bij deze nieuwe spot in Amsterdam Zuid. Het uitzicht over de Westlandgracht krijg je er gratis bij.

We zien er ook naar uit om u te verwelkomen op ons knusse terras in deze lentemaand. Hier kunt u lang van de zon genieten en vergeet natuurlijk het schitterende uitzicht over de Westlandgracht niet.

Dit nieuwe café-restaurant in de Hoofddorppleinbuurt opent begin maart. Dus dat is al retesnel!

Oh boy! Two Chefs Brewing en restaurant Jacobsz bundelen hun krachten en openen Bar Alt bij het Olympisch Stadion. Deze week ‘lekten’ de eerste beelden en de naam van de chef uit. Heb jij ze al gezien?

Lokaal van de Stad
Heemstedestraat 68
Amsterdam Zuid | Hoofddorppleinbuurt
Ontbijt | lunch | borrelen | dineren | fijn terras

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 8.30 uur tot 2.00 uur
Zondag van 8.30 uur tot 1.00 uur
Fotocredits: Lokaal van de Stad

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Alt Amsterdam restaurant
De eerste beelden van Bar Alt zijn er. En ook de chef is bekend!

Dat de mannen achter het succesvolle restaurant Jacobsz en de guys achter Two Chefs Brewing all way back Lees verder

Sluiten