BAR LOULOU nieuwe bar op de Bilderdijkstraat

Het idee van BAR LOULOU werd geboren in de keuken van restaurant Guts & Glory op de Utrechtsestraat. Chefs Fernando en Riccardo werkten samen in de keuken van dit restaurant en daar bleek dat ze dezelfde droom hadden: Een bar restaurant in Amsterdam beginnen.

Direct reserveren bij BAR LOULOU

BAR LOULOU een reis van smaken

Maar dan wel een restaurant waar de smaken van hun thuislanden kunt proeven. Fernando komt namelijk uit het Zuid-Amerikaanse Venezuela en Riccardo is Italiaans. En als je denkt dat het bij Venezolaanse en Italiaanse smaken blijft heb je het mis! Bij BAR LOULOU kom je de smaken tegen waarop de mannen verliefd zijn geworden tijdens hun vele reizen en ervaringen in de keuken. Zo heeft Fernando zes jaar in Spanje gewoond, dus de Spaanse smaken zullen ook zeker terugkomen in de gerechten. Hij vertelde mij dan ook dat er een gerecht op de kaart zal komen die Iberico dream gaat heten. Pfff nou daar heb ik wel oren naar!

Naast eten ook cocktails en kunst

En dit is nog maar het eten dat er bij het restaurant geserveerd zal worden, want er is meer. Want bij deze nieuwe spot op de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West kun je straks ook neerstrijken om aan een cocktail te nippen en ook wordt er aandacht besteed aan kunst.

En? Ben je ook verkocht? Dan wordt het tijd om naar de Bilderdijkstraat te rennen. Deze nieuwe Venezolaans-Italiaans-Spaans-en-wat-voor-fantastische-smaken-dan-ook bar opent vrijdag 3 februari. Op 1 en 2 februari kun je aanschuiven om het nieuwe menu te testen.


Reserveren bij BAR LOULOU

STACH food opent een nieuwe winkel met Asian food court.
Lavinia Goodfood heeft een nieuwe vestiging geopend op de Amstelveenseweg.

BAR LOULOU
Bilderdijkstraat
Amsterdam West | Oud-West
Bar | restaurant

[mapsmarker marker=”294″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Vietnamees restaurant Bo Nam Amsterdam

Lees mijn review over restaurant Bo Nam Bo Nam Lange Leidsedwarsstraat 53-59 Amsterdam Centrum Lunch | brunch | drinks |...

Sluiten