Cocktail Week Amsterdam 7 dagen lang heel veel cocktails

Cocktail Week Amsterdam? Jaah, de allereerste Cocktail Week is geboren. Dat wordt zeven dagen lang een speeltuin voor iedereen die graag nipt aan gemixte alcoholische en niet alcoholische versnaperingen. Van maandag 6 maart tot en met zondag 12 maart 2017 staat de cocktail in de schijnwerpers.

Cocktail Week Amsterdam

De Amsterdam Cocktail Week is het bedenksel van (World’s Best Female Bartender 2015) Tess Posthumus,  (kampioen beste cocktailshaker van de wereld) Timo Janse, (Dutch Bartender of the Year 2016) Kevin Kroon en Albert van BeeckCalkoen (a.k.a. Mr. Cocktail). Albert schrijft onder andere voor de Exquire over de wondere wereld van alcoholhoudende dranken en is founder en organisator van de Amsterdam Gin Festival, dus als iemand weet hoe je een drankevent moet organiseren is hij het wel.

(Non-alcoholische) cocktails laagdrempeliger maken

Terwijl de één bijna iedere dag aan een vloeibaar diner nipt, is het voor sommigen nog best een dingetje om aan cocktails te slurpen. Het doel van het deze week is om het geshakte drankje wat toegankelijker te maken voor deze laatste groep. Geen alcohol drinken (om wat voor reden dan ook) is overigens nul reden om niet mee te doen aan deze week, want er wort ook volop aandacht besteed aan de non-alcoholische cocktail. Ik heb weleens cocktails zonder alcohol geprobeerd bij Izakaya en ik kan je vertellen, het kan echt ontzettend fijn zijn.

Cocktailroute tijdens Cocktail Week

De Cocktail Week is ideaal voor iedereen die door het bos van de cocktailshakende bars niet meer de bomen ziet. Met een speciale kaart met hierop een handige route langs de favo bars van de organisatoren weet je zeker dat je geen enkele cocktailbar mist.

Wil je meer weten over Cocktail Week Amsterdam? Houd hun Facebookpagina en website in de gaten voor meer info.

Cocktails drinken bij de nieuwe BAR LOULOU

Translate»
Lees vorig bericht:
BAR LOULOU nieuwe bar op de Bilderdijkstraat

Het idee van BAR LOULOU werd geboren in de keuken van restaurant Guts & Glory op de Utrechtsestraat. Lees verder

Sluiten