Italiaans eetfestijn bij Bar Moustache (PERMANENT GESLOTEN)

Vorige week woensdag schoof ik sinds lange tijd weer eens aan bij Bar Moustache op de Utrechtsestraat. Deze spot staat al jaren bekend als dé plek om heen te gaan als je trek hebt in een bord pasta. En door al dat nieuws dat open is gegaan, was het bij mij een beetje in de vergetelheid geraakt. De bezem is enigszins door deze tent gegaan. Het team is wat veranderd en de kaart heeft een herziening gehad, tijd dus om Mous te herontdekken.

Direct reserveren bij Bar Moustache

Bar Moustache, een tafel vol lekkers

Kleine tip als je met meer dan twee man bent: Probeer het tafeltje aan het raam te scoren. Als bonus krijg je een mooi uitzicht over alles en iedereen die over de Utrechtsestraat aan je voorbij trekt en met mooi weer zit je lekker koel want het raam kan wagenwijd open. Nice!

Na een glaasje bubbels is het tijd om wat om op te knabbelen. Op de kaart van Bar Moustache staat genoeg om uit te kiezen. Antipasti, pasta’s, pizza’s, vleesgerechten en zoete lekkernijen om je maal goed mee af te toppen. En yesss er staan zelfs frietjes op de kaart. Een vreemde eend in de bijt tussen al die Italiaanse gerechten, maar ik heb al besloten dat ik ze wil. Verder willen we de obers favourites en meer op tafel en zo hebben we in een mum van tijd onze tafel vol staan met heel veel lekkere dingen.

Echt dit Italiaans foodfestijn daar zeg je toch geen nee tegen? Onze favoriet waren de pizza met verse tonijn (wow hoe lekker is dit) en de pasta met vongole (de deegslierten perfect al dente en lekker pittig). Maar ook de geitenkaasravioli en de rib eye waren om je bordje bij af te likken goed.

Echt deze bordjes zijn fijn! Met de pasta bij Bar Moustache zit het dus wel snor 😉

Ook de geitenkaasravioli met morilles, salie, hazelnoot en groene asperges hapte zeer goed weg.

Cocktails en mini donuts als dessert, dit is alles wat ik wil. Echt hoe cute zijn deze?

Bar Moustache Italiaans Amsterdam

Zin om je tanden in de pasta’s en pizza’s van Bar Moustache te zetten? Een tafeltje reserveren kan hieronder. Dan weet je zeker dat ze plek voor je hebben.

 


Bar Moustache
Utrechtsestraat 141
Amsterdam centrum

 

Translate»
Lees vorig bericht:
George Marina Amsterdam
George Marina nieuwe strandtent aan de Amstel in Oost

Het populaire George imperium breidt zich uit. Lees verder

Sluiten