George Marina nieuwe strandtent aan de Amstel in Oost

Het populaire George imperium breidt zich uit. De groep die bekend staat om Franse bistrostijl tenten perst er deze zomer nog een George uit: George Marina in het Amstelkwartier in Amsterdam Oost.

George Marina strandtent in Amsterdam

Wie een bezoekje brengt aan de Facebookpagina van George Marina ziet nog restanten van George no.5 in Zandvoort (klik maar eens op de menukaart). Vorig jaar straalde George nog op het strand van Zandvoort, maar dat plekje zand is nu overgenomen Bernie’s Beach Club wat overigens een goeie is om te onthouden als je houdt van beachtime in stijl. Deze knappe strandtent heeft namelijk twee zwembaden, een buitenbar en te chille (hemel)bedden om jezelf op te draperen.

Bernie's Beach Club Zandvoort

Een impressie van Bernie’s Beach Club in Zandvoort

Het strandconcept George no.5 is nu verhuisd naar Amsterdam, dichterbij zijn broertjes en zusjes George W.P.A., Café George, Georgette, George Bistro Bistro en San George. Het nieuwe George Marina krijgt een relaxte strandvibe, maar dan in Amsterdam.

Strandtent in Amsterdam Oost

En deze nieuwe laidback spot met een gouden randje strijk neer in Stadshaven Amstelkwartier aan de Amstel. En deze nieuwe George wordt een giga tent compleet met terras aan het water. Dus deze zomer kunnen we met z’n allen onderuit bij deze strandtent aan de Amstel. Wat dacht je van zonsondergang spotten hier? Best wel een fijne gedachte niet?

Seafood spot

En zoals je van George gewend bent, kun je bij deze nieuwe strandtent in Amsterdam Oost knabbelen van typisch George bistro stijl voer. Fijne gerechten om uitgebreid te brunchen of te dineren. En dit is ook een ideale spot om vers seafood te scoren. Als je je hiermee niet even aan de Franse Rivière waant weet ik het ook niet meer.

Frank’s Smoke House heeft een nieuw restaurant geopend in Oost: Frank’s Restaurant

Brouwerij Troost opent een locatie in Amsterdam Oost

George Marina
Spaklerweg 10A
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | borrel | diner | fijn terras

Openingstijden George Marina:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”390″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Cannibale Royale Noord
Cannibale Royal Noord binnenkort op NDSM

Als ik denk aan sticky spareribs, gruwelijke burgers, patatjes en meer van dat heerlijke schransvoer Lees verder

Sluiten