Wordt Bar Parry je nieuwe favo spot om wijntjes te doen?

Bar Parry trok mijn aandacht op op Instagram. Een vrolijk logo, foto’s van een stijlvolle bar met houten panelen en kekke barkrukken, kazen van Abraham Kef, een tafel gevuld met bordjes en wijn, mooie coupes waar ik maar al te graag mijn neus in steek, bierviltjes en nog een paar prikkelende foto’s van de nieuwe bar in de Amsterdamse Jordaan. ‘Bar Parry, van Balthazars Keuken Amsterdam (op de Rozengracht) open in September, wine and food Eerste Looiersdwarsstraat 15,’ leest hun bio op Insta.

Wijn en bar bites bij Bar Parry

Er zat ooit een tapasbarretje La Plancha genaamd op deze plek op de Eerste Looiersdwarsstraat en nu komt er over een paar weken een nieuwe bar in die de naam Bar Parry krijgt. Wie of wat Parry is mij nog een raadsel, maar wat wel enigszins doorschemert is dat Parry houdt van wijn en Franse en Spaanse bar bites. Oh en Parry houdt dus ook van kaas, kaas van Kef om precies te zijn.

Bar Parry Centrum Amsterdam

Lekker onhip

Het is altijd weer de vraag hoe een nieuw tentje er uiteindelijk uit komt te zien, maar op basis van wat ik nu zie van Bar Parry heb ik best wel hoge verwachtingen van deze nieuwe bar in de Jordaan. Ik stel me een barretje voor met een super chille sfeer. Een plek waar je gewoon lekker kunt hangen met een goed glas wijn terwijl je af en toe reikt naar een bordje voor je neus met hierop wat fijns om op te knabbelen. Geen pretentieus gebeuren, geen hippe bedoening of dat soort dingen. Een barretje dat een tikkie eigenwijs en eigenzinnig is. Maar dat is even mijn fantasie over het binnenkort te openen Bar Parry. Maar hé we gaan het zien. Ik kan je in ieder geval vertellen dat ik nu al uitkijk naar de opening van deze nieuwe bar!

Bar Parry

Hou je wel van posh en fancy? Dan kun je je alvast verheugen op de komst van deze uber chique bar restaurant in de Houthavens. Oh en je hebt hier ook een waanzinnig uitzicht over het water.

Bar Parry
Eerste Looiersdwarsstraat 15
Amsterdam Centrum
Drinks | diner

Openingstijden:
Volgen snel

Foto: van de Instagram van Bar Parry geplukt

[mapsmarker marker=”74″]

Tags: nieuwe bar Amsterdam centrum | nieuwe bar Jordaan | Balthazars Keuken komt met een nieuwe bar | nieuwe spots Amsterdam | coming soon

Translate»
Lees vorig bericht:
srprs.me bestemming verrassing
Ik ging op reis zonder te weten waarheen en dit is wat er gebeurde

Wat leuk je gaat een weekendje weg. Waar ga je heen? 'Ehhhh,' geen idee. Lees verder

Sluiten